Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

MIKÄ IHME JUTTU TÄÄ "Järjestäytynyt vaino, mobbing"- ALOITUS ON?!

no_mobbing today

Siis mitä ihmettä? Miksi se on kokoajan uusimmissa keskusteluissa ja toi aloistus toistuu satoja kertoja?

Kommentit (2)

Vierailija

Juuri siksi, että ihmiset tietäisivät, että on olemassa järjestäytynyttä rikollisuutta, jolla pyritään taloudelliseen hyötyyn ja tuhoamaan kaikista heikoimpia ihmisiä.

Kummastuttaa, että sinä olet laskenut, että ketju on jouduttu tekemään poistamisen takia sata kertaa uudestaan, etkä silti tiedä, mistä on kyse.

Sadismista, täydellisestä pahuudesta. Rikoksista, joita tehdään raukkamaisesti porukassa yhtä vastaan tuhoten viattomien elämää, samalla esiintyen jopa yhteiskunnan tukipilarina, avuliaana ja hyvänä tyyppinä, tuhoten yhden elämää porukassa.

Paljonko näillä on kuolemia taustallaan, ihmisiä vankiloissa tai laitoksissa? Kodittomia, ihmiskauppaa, huumekauppaa?

Vierailija

Minä taas ihmettelen, miksi vaikeilta asioilta suljetaan silmät.

Mietipä että sinä kuolet ja sinun lapsesi joutuu tällaisen kohteeksi, hänet tapetaan elämänlaatua heikentämällä tahallisesti hyväosaisten ihmisten taholta.

Vai onko niin että ihmisille on ihan sama, lähes miljardi nälkää näkevää ihmistä, aivan sama vaikka ihmiset ovat meidän onnelassa, mahdollisuuksien maassa ketti ngillä jaloista kiinni vuosikymmeniä, ilman mitään syytteitä tai epämääräinem syyte terrorismista, kun syyttäjä itse parhaillaan teurastaa ihmisiä kemiallisin asein, biologisin asein, psykologisiin asein.
Tuossa maassa vainotaan ihmisiä systemaattisesti systeemisesti porukassa ja sitä maata suomi ihailee ja perässä kulkee ja Suomessa korruptio ja hyvä veli verkot kukoistavat.

Vain 100 vuotta sitten ihmiset kasattiin tapettaviksi. Ilman mitään rangaistusta

Uusimmat

Suosituimmat