Onko muita, joiden lapsi tarhassa jouluna?

Vierailija

ovat jo koululaisia siis...

Sivut

Kommentit (53)

Mieti että siinä on aika monta tuntia ennen tarhaan menoa viettää sitä joulua!Mene sinä helvettiin tyhmine kommentteinesi, vituttaa sunlaiset lehmät. Vai meinaatko että työttömäksi pitäisi yhden joulun takia jäädä että saisi sitten ensi jouluna porata ettei ole varaa viettää joulua!!Voi vittu!Lainaus:

mieti mitkä muistot lapsellesi annat joulusta. joulu on kuitenkin juhlista se,jonka vielä aikuisenakin muistaa.Kamalaa kun työt menee lapsen edelle ja turha tulla heittää sitä yksinhuoltja läppää.

Eiköhän se pahempaa ole äidille. Lapset aina sopeutuvat ja voi olla, että siitä on vain kivaakin mennä tarhaan, jos saa jonkun uuden lelun mukaan näytettäväksi. Kai siellä jotain muitakin lapsia on?

Voivat sitten moralisoida äitiä, joka joutuu töihin jouluna.Mutta jos äiti eläisi toimeentulotuella ja olisi kotona, moralisoisivat siitäkin.Tai jos äiti oli aikoinaan tehnyt abortin, siksi ettei tarviis viedä lasta aikanaan hoitoon jouluna, koska saattaa jäädä yh:ksi tai ettei tukiverkkoja ole, moralisoisivat sitä myös.Mikään ei ole hyvä tapa, kuin vain oma, av-mamman tapa elää!

Työt eivät todellakaan mene lapsen edelle. Olen viime joulut, ainakin aaton, ollutkin aina vapaalla. Nyt on muiden vuoro päästä vapaalle jouluksi, en voi olla aina se, joka "luistaa" joulun työvuoroista. Toki yritin neuvotella, jos vapaaehtosia olisi jouluun ollut tekemään, eipä löytynyt.

Mutta eikö siis ketään muita löydy, joiden lapset olisivat jouluna hoidossa?

Mitähän av-mammat siihen sanoisi kun 2 pientä lasta "roikkuu äidin mukana töissä" keskellä yötä ympäri kaupunkia..Ei se mitään, kunhan saavat viettää joulun äidin kanssa!!Lainaus:

Lainaus:

siellä lapselle jonkunlaisen joulun. Saisi olla edes oman äitinsä kanssa.


Tää oli monista tämän ketjun uskomattomista vastauksistaehdoton helmi. Jos ap menee jouluna yövuoroon, niin kyseessä ei varmaan ole mikään perus toimistoduuni vaan kenties sairaanhoitaja, lääkäri, kätilö jne. Varmaan tosi kivaa lapsella olis istua yksinään jossain kansliassa odottamassa kun äiti auttaa AV-mammojen vauvoja maailmaan.

Itselläni tuo tilanne. Menen aattoillaksi klo 19.30 töihin ja lapsi menee siis tarhaan klo 18 jälkeen. Ennen ri tälläistä joulua olekaan vietetty.

Lainaus:

siellä lapselle jonkunlaisen joulun. Saisi olla edes oman äitinsä kanssa.


Tää oli monista tämän ketjun uskomattomista vastauksistaehdoton helmi. Jos ap menee jouluna yövuoroon, niin kyseessä ei varmaan ole mikään perus toimistoduuni vaan kenties sairaanhoitaja, lääkäri, kätilö jne. Varmaan tosi kivaa lapsella olis istua yksinään jossain kansliassa odottamassa kun äiti auttaa AV-mammojen vauvoja maailmaan.

Ke, to ja pe kotona ja sitten taas muut välipäivät hoidossa.Ei tuo ap minusta ole paha! Vietät lapsesi kanssa ihanan jouluaaton ja kun sulla on taas vapaata niin voitte vielä vaikka jatkaa joulua! Uskoisin että tarhassakin on aika jouluista ja ihanaa jouluna (varmaan ihanampaa kuin osan ydinperheistä "ihannejoulut" äidin ja iskän tappeluineen, mahdollisine väkivaltakohtauksineen jne).

Niin että pukki kävisi jo aaton aattona. Olis musta paljon mukavampaa saada lahjat ja leikkiä koko ilta rauhassa kotona ja seuraavana päivänä sitten töihin/hoitoon.

Vietämme jouluaaton yhdessä, mutta itse menen yövuoroon. Mies menee töihin joulupäivänä ja pääsee töistä tapaninpäivän aamuna (24 tunnin vuoro).

Onneksi asutaan lähellä sairaalaa, joten ehdin kotiin ennen kuin mies lähtee töihin.

Menen myös joulupäivän iltana yövuoroon ja vien lapset (2v, 4v ja parin viikon päästä 6v) vuoropäiväkotiin yöksi ja mies hakee muksut, kun pääsee töistä.

Menen myös tapaninpäivän iltana yövuoroon ja jäänkin sen jälkeen äitiyslomalle ja muksut jäävät kotiin kanssani.

Tämä on nyt kolmas joulu, kun mies sekä mies ollaan kumpikin töissä jouluna. Yleensä ollaan vietetty joulut kotona, mutta meillä on töissä sellainen tapa, että jokainen joutuu olemaan vuorollaan joulut töissä, näin ei käy niin, että joku saa olla aina joulut töissä, kun muut lomailevat.

Te ehditte viettää kivan jouluaaton silloin ennen työhösi lähtöä. Nauttikaa aatosta. Lapsihan menee sitten illalla tarhassa lähinnä syömään ja nukkumaan ja tuleehan niitä päiviä jouluaaton jälkeenkin. Hyvin kaikki menee ja mukava joulu se kuitenkin on!

Täällä pitäisi kunnioittaa ihmisiä jotka on pyhinäkin töissä, sillä ne ei ole tekemässä mitään diipadaata vaan työtä joka on ihan välttämätöntä. Muistakaa se kun tulee seuraavan kerran tarve soittaa vaikka ambulanssi tai lähteä lääkäriin pyhinä. Tuo töihin mukaan otto paljastaa kyllä sen että kirjoittaja on todella vieraantunut työelämästä.

Lapsihan on varmaan iloinen, kun pääsee kertomaan hoitajalle uusista leluistaan. Saisiko ottaa jonkun mukaan hoitoon?

Päinvastoin kun jotkut täällä mesoavat, joulusta voi tulla ikimuistoinen positiivisessa mielessä. Hoitaja voi keskittyä hoitopaikassa täysin lapseesi ja siellä on varmasti mukavaa :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat