Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
tuutis

Huhtikuussa myyntiin laitettu. Yksi tarjous tuli jo ensimmäisellä viikolla, mutta hyväksyntämme jälkeen, ostaja perui tarjouksensa, koska kiinnostui toisesta talosta. Tämä musersi aivan täysin.
Kyseessä vanha paritalon puolikas, remontoituna lattiasta kattoon. Vielä on tälle kesälle esimerkiksi alapohjan purujen vaihto, talon ulkopuolinen maalaus, terassin käsittely, aitojen maalausta ja ikkunoiden maalaus. Nämä remontit me teemme/teetämme, ennen kuin ostaja muuttaa taloon. Kuntotarkastus tehty, eikä löytynyt mitään suurta moitittavaa.
Sijaintina aivan täydellinen; 30 min päässä kehä III:lta, merenrannalla, ja 3 km päässä kaupungin keskustasta. Rauhallisella alueella, jossa koulut, päiväkodit ja ruokakauppa alle 2 km päässä.
En voi ymmärtää! On välittäjällä myynnissä. Tasaisesti tulee pyyntöjä yksityisnäyttöihin, kiinnostuneita löytyy, mutta ei tarjouksia. Yleiset näytöt tyhjiä.
Kiire tässä tulee. Hintaa laskettu nyt siihen, missä menee meidän kipuraja, että saadaan omamme pois. Hinta ei siis voi yksinkertaisesti olla ongelma.

Meidän tulisi muuttaa viereiselle paikkakunnalle kuukauden sisällä koulujen aloittamisen vuoksi. Sinänsä kiire ei meillä ole, mutta haluan lapsen koulun alkavan mahdollisimman mutkattomasti. Hirvee stressi, joka tuntuu jo koko kropassa.

Välittäjäpuljun vaihtoa olen miettinyt. Olen pyytänyt, että tarkastavat myynti-ilmoituksen ja kuvat. Kuvat mielestäni valehtelevat esim lattian sävyä, ja useat katsomassa käyneet ovatkin sanoneet, että on ollut iso positiivinen yllätys! En vain tiedä, mihin lopulta on tyssännyt. Yksi kertoi, että kamalasti remontoitavaa vielä. Välittäjäkin tästä ihmeissään - liekö sitten edes kertonut, että maalaukset yms tehdään loppuun ennen luovutusta…?

Kellään samanlaisia kokemuksia? Miten selvitä tästä stressistä? Miten teidän loppujen lopuksi kävi?
Uutta asuntoa meillä ei ole katsottuna, joten kahden asunnon loukussa emme tule olemaan. Meillä oli kyllä yksi ehdollinen tarjous yhdestä unelmatalosta, jollaisesta olemme haaveilleet jo vuosia, mutta sellaisia ei vain tule myyntiin. Meidän oman asunnon liian pitkän myyntiajan vuoksi menetimme tuon(kin) mahdollisuuden.

Kommentit (1)

Vierailija

Olisikohan hinta niin korkea, etteivät viitsi edes tarjouksella koettaa. Vaikka olisi oikein hinnoiteltu, jos hintaluokka on korkea, on potentiaalisten ostajien joukko kapeampi ja myynti voi kestää, mikäli ei ala alihinnoittelemaan, jolloin joku voisi ostaa vaikka vain keräilläkseen voitot.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat