Lapsille tulee ikäeroa 3v 3kk ja aion hankkia tuplarattaat koska

Vierailija

koska en aio juosta isomman perässä kauppakeskuksissa joissa käymme enkä myöskään ala saalistaa isompaa lasta joka karkaa juuri kun nousemme linja-autoon.Enkä myöskään jaksa kuunnella isomman kitinää kun kaupunkireissulla väsyttää ja haluaa rattaisiin lepäämään.Ihan oman mielenterveyteni takia.

Sivut

Kommentit (37)

Lainaus:

Tulee väkisinkin sellainen tunne että toivot saavasi aikaiseksi riitaa.
Vähintään adhd ja vauvoilla koliikki, astma ja pahat allergiat. Nuo kun pitää muistissa niin pääsee aika pitkälle ;)

Sama aggressiivinen tyyli kuin muutamissa muissa provoissa.Mutta ei mulla ollut mitään vaikeuksia nostaa tuplarattaita matalalattiaiseen bussiin vaikka niissä oli iso esikoinenkin kyydissä. Sen kun painaa aisaa alas niin etummaiset pyörät nousee.

paitsi jos pieksää siltä luulot pois, mutta sehän taitaa olla kiellettyä. As-lastani kuskaan rattaissa tai valjaissa vielä 7-vuotiaanakin jos on tarvis

Meillä oli ikäeroa tasan 2 vuotta ja tuplarattaat olivat turhat. Ei esikoinen siinä tykännyt olla. Linja-autoon oli ahdas mennä, kaupassa liikkuminenkin oli hankalaa. Meillä oli huono tavarakori, sellainen kankainen, mikä ei kestänyt oikein mitään. Taas jos joissain rattaissa oli hyvä tavarakori, niin siinä oli huonot renkaat. Jos olisi halunnut sellaiset rattaat kuin olisi halunnut, niin ne olisi maksanut yli 500e. 200 euron rattaat ovat hyvät lähinnä kesäkäytössä.No mutta siis möimme tuplat ja ostin seisomalaudan. Esikoinen tykkää matkustaa siinä tosi paljon. Pääsee välillä vähän kävelemään. Bussiin on helppo mennä kun laudan saa nostettua ylös. Yhdet rattaat on helppo nostaa autoon, tuplat eivät edes mahtuneet meidän autoon.

itseäni aina ärsyttää ne ihan pienet lapset jotka säntäilevät kauppakeskuksissa sinne ja tänne toisten ihmisten eteen, kun se on vanhemmista niin ihanaa.

minä taas en ole koskaan ymmärtänyt tuota lasten pyöräilyä, laitan paljon mieluummin lapsen rattaisiin, enkä tien tukkeeksi polkemaan ja kompuroimaan sen pyöränsä kanssa muiden jalankullkijoiden harmiksi. Miten ihmeessä teidän 2-4-vuotiaat lapset muutenkin jaksaa koko päivän kävelyreissuja tai iltamyöhään kylästä tuloja nukkuma-ajan jo ollessa käsillä, vai teettekö aina kaikki reissut sitten kuitenkin autolla?

kaupunkiin ja takaisin 2km niin 4km tulee täyteen. Ja kävelystä väsähtänyt lapsi nukahtaa taatusti kun päästään kotiin ja minäkin saan nukkua. Vauva pärjää itsekseen vaikka hereillä onkin.

harvakseltaan mitään koko päivän kävelyreissuja. Jos lähdetään esim. Stadiin, niin kyllä me siellä osataan kuunnella lasta, ja levätä ja pitää taukoja välillä. Meillä ei toimita sillä tavalla vain vanhempien ehdoilla, että isot lapset on pakko alistaa pikkuvauvan asemaan, jotta äiti saa shoppailla rauhassa.Ja jos ollaan iltamyöhällä liikenteessä, niin silloin ollaan autolla. Muuten kyllä liikutaan paljon kävellen ja lapset varsinkin pyörällä.T: Äiti ja lapset 5-v , 3-v ja 8kk

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat