Tarvitsen apua,Attakaa kaikki jotka vähänkään tietää tai on kokemusta!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

imetyksen aikaan tartte edes menkkoja? Kun oon kuitenkin kuullu että raskaaksi on tullu imetyksen aikaan.

Kommentit (12)

Pahemmastakin on selvitty!

Ja tämä vauva nukkuu yönsä 6-8 tuntia ja jos tarve vaatii niin apuja saan kunhan vaan pyytää..Ja niistä on niin pian jo toisilleen seuraa!vaikkakin lisää työtä mutta ei pidä ressata liikaa!!

Raskaaksituloon ei tarvita menkkoja. Siihen tarvitaan ovulaatio, joka voi olla se ensimmäinen raskauden jälkeen. Sen jälkeen tulee sitten menkat jos on tullakseen, mutta ei tule jos tulet raskaaksi.

Tullaksesi raskaaksi olisi suotavaa että olisit seksuaalisesti mahdollisimman aktiivinen. Pimpero laulamaan vaan ja vellit muhviin niin usein kuin mahdollista...

...täällä kun tuntuu olevan tietoa ja kokemustakin...Eli haluaisin pikkukakkosen vaikka heti<3Voinko siis tulla kuinka pian raskaaksi uudelleen???

-tällä hetkellä täysimetän

-lapsi pian 3kk

-menkat ei ole alkanuVastatkaa joku kiltti,kiitos!!!

joillakin alkaa menkat jo tuossa vaiheessa, mulla lapsi 1v 2kk eikä ole vielä kuulunut.. todennäköistä on kai että jos täysimettää puolivuotiaaksi niinkuin on suositus, niin raskauden todennäköisyys kasvaa vasta sen puolen vuoden jälkeen, mutta mahdotonta se ei ole.

2 kertaa päivässä voi ollla liikaa..Pitääkö paikkansa?Meillä kyllä seksiä riittää joka päivälle:)Siitä ei huolta!!Luojan kiitos,kuolisin ilman!

EIkö olisi kuitenkin ihan suotavaa, että annat vauvasi kasvaa!? Ihan vain varoitukseksi: niiiiiin ihania kuin ne vauvat ja lapsetkin on, niin niistä kasvaa aikamoisia termiittejä. Kahden alle kaksivuotiaan kanssa ei todellakaan ole mitään helppoa: vauva terrorisoi yöt ja isompi päivät!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat