Vierailija

tarvitsisi oman telkkarin huoneeseensa.. En todellakaan käsitä miksi. Miehen perusteluina on, että lapsi voisi katsella omia ohjelmia huoneessaan ja se, että lapsi haluaa. Tottakai haluaa, mitä lapsi ei haluaisi?!Mitä mieltä muut äidit? Onko teistä tarpeellista?

Kommentit (9)

Vierailija

että lapsi ei kuitenkaan viihtyisi omassa huoneessaan tv:tä katsoen. Kun vaikka on mitä hienoja leluja, niin niilläkin lapsi haluaa leikkiä olohuoneessa,tai siellä missä äiti ja isikin on..

ap

Vierailija

Mä en jaksanut tapella vastaan sillä olisi vienyt sen sinne joka tapauksessa. Telkkari oli siellä varmaan 2kk ja sitä ei katsottu kertaakaan. Tiesin ihan tarkkaan että lapsi Ei tule viihtymään omassa huoneessaan telkkarin ääressä vaan katsoo sen vähän mitä katsoo olohuoneessa vanhempien kanssa.Sen takia varmaan en nostanutkaan huutoa kun tiesin että ei se tv niin paljon kiinnosta että mies saisi sen sinne huoneeseen "teljettyä".

Vierailija

Meillä on kaksikerroksisessa talossa yläkerran kakkostelkkari pojan huoneessa. Ei toki välttämättä tarttis, mut meillä poika herää aina aamuisin tosi aikaseen. Viikonloppuisin voi sit antaa lapsen katsoa pikkukakkosta, kun itse vielä torkkuu. Yksin kun ei uskalla niin pientä päästää alakertaan olkkariin katsomaan tv:tä. Toki telkkari vois olla vaikka meidän makuuhuoneessakin eikä välttämättä lapsen huoneessa... Eli tarve on enemmänkin meistä kuin lapsesta lähtevä.

Vierailija

Vaikka ei kyse nyt siitä ole.. Mies vaan ajattelee, että lapsesta olisi mukava katsella piirrettyjä sängystä käsin.. Tosin ei sitä telkkaria lapsen huoneeseen tule..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat