En enää kestä

Tätä on kestänyt alusta saakka. Olen aina halunnut seksiä enemmän kuin miesystäväni. Silloin joskus hän kiihottui vielä kun olimme lähekkäin, ei enää pitkään aikaan. Tarvitsee kuulemma enemmän mielikuvia.
Pornoa on joskus katsonut aika paljon. Ehkä tämäkin vaikuttaa.
Jos olen vähissä vaatteissa, ei se saa häntä lähestymään.
Kauheaa on, että olen kaunis nainen. Miehet tuijottavat ja tiedän, että moni haluaisi. Mutta kun hän vain saa minut haluamaan.
Eilenkin uimahallissa katsoin häntä vesi kielellä. Hän ei katsonut minua.
Suhteemme alussa tein aloitteita ja koin usein torjunnan. Lukemattomia öitä on mennyt kun olen ”pakottanut” miehen keskustelemaan asiasta. Kiertelee ja kaartelee. Jotain sanoo, mutta sanoo, ettei johdu siitä etteikö minua haluaisi!
Jossakin vaiheessa alistuin siihen, että täytyy odottaa kunnes hän tekee aloitteen. Kun seksi on ohi, tunnen jääväni vaille, vaikka olisin lauennut. Tiedän, että palataan hellimismoodiin, katsellaan telkkaria. Meidän erotiikka kestää kymmenen minuuttia ja muu on rapsutteluaikaa.
Pitää vain odottaa seuraavaa kertaa.
Tilanne on päässyt pahaksi. Olin ennen luonteva ja itsevarmempi, nyt ajattelen koko ajan etten osaa mitään. Otan suihin pyytämättä, enkä kieltäydy seksistä, koska haluan loppujen lopuksi aina. Peppuseksiäkin haluaisin, mies ei.
Hän taitaa olla estynyt ja epävarma. Kuitenkin odottaa, että minä ohjaisit tilannetta, mutta nyt se vain pelottaa. Haluaisi, että olisin rohkeampi ja kai rivompi.
Itken seksin jälkeen usein. Pelkään olevani hänelle vain ookoo-seksiä.
Olemme jutelleet tuntikausia tästä. Mies sanoo, että seksi tuntuu paremmalta kuin alussa. Siltä vaikuttaakin, heh.
Ollaan sovittu aina tällaiset riidat kun puran tyytymättömyyttäni. Silloin syttyy spontaanisti, en ymmärrä. Silloin kun puhun, etten jaksa enää. Ja olen tosissani.
Nyt olemme taas puhuneet. Olen alkanut ahdistumaan niin, että fyysiset oireet tuntuvat oksetuksena. Viime ajat on olleet käännekohta. Nyt todella olen surusta rikki. Tulimme siihen tulokseen, että näin ei voi jatkua. Että opetellaan sellaista läheisyyttä ja nyt on viimeinen hetki. Seksi tuntuu minusta liian pelottavalta. Olen niin epävarma. Luottamus toisen haluihin on täysin kadonnut.
Rakastamme toisiamme hullun lailla. Tämä ei toimi, eikä ole luontevaa.
Seksuaaliterapeutille on varattu aika. Viimeinen oljenkorsi.
Elämä ilman häntä ei ole mitään. Paitsi tämä tuska lähtisi harteilta.
Tosiasia on, että olen sairastunut tästä hermopaineesta. Mustasukkaisuus, alemmuudentunto, yksi helvetti pään sisällä riivaa. En ollut ennen tämmöinen.

Kommentit (2)

Ap

Lisään vielä.
Minulla ei ole kovin hyvä kehokuva. Tämä tekee varmasti lisää vaikeuksia. Mies sanoo, että minun pitäisi olla ylpeä siitä miltä näytän.
Aloin käymään salilla, jotta kelpaisin paremmin. Tosin tykkään siitä kyllä. Paineita ulkonäöstä, kropastani. Olen synnyttänyt, hän ei ole lasteni isä. Teen lantionpohjalihaksia joka päivä usein.
Yhdeksi vituksi kai mennyt koko elämä.

Rimbeifei

Kuulostaa ihan identtisesti itseltäni sillä erotuksella, että sinä kuullostat tosiaankin hyvännäköiseltä ja itse en ole lähellekkään hyvännäköin ja lapsia ei löydy. Itselläni on prikulleen samoja ajatuksia, mutta irti on vaikea laskea. Ehkäpä joku päivä :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat