Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
JJ

Kova hyökkäys on käynnissä. peitelläänkö huonoa omaatuntoa, kun ei tiedetä oikeastaan mitää hoitopaikoista joihin ovat vanhempansa pistäneet, kun syytöksiä pulppuaa ovista ja ikkunoista.
vai vanhemmistaan huolehtineet ovat pystyneet setvimään asiat ja ovat tyytyväisiä.
Hyökkäys on paras puolustus, sanotaan. olisko tarpeen katsoa peiliin?

Kommentit (1)

Vierailija

JJ: Mitä ihmettä? Oletkin kääntänyt tämän suomalaisen vanhustenhoidon  surkeuden "omaisten huonoksi omaksitunnoksi". Ympärivuorokautiseen hoitoon ei nimittäin omaisten taholta "pistetä" ketään.. Omaiset "saavat" vanhuksensa silmälläpidon alaiseen hoitoon pitkän taistelun jälkeen, yksinäisen ja turvattoman kotihoidon sijaan. Valitettavan harvoilla työssäkäyvillä on mahdolisuus itse varmistaa omaisensa ympärivuorokautinen turvallisuus "onnellisesti kotona"

Vielä harvemmin löytyy vanhuksen ympäriltä niin paljon omaisia, että he voisivat "setvimällä" järjestää omaiselleen  turvallisen hoidon omassa kodissaan? No, onhan varmasti poikkeuksiakin. Esim.  rikkaat ihmiset, jotka voivat kustantaa  vanhuksilleen ympärivuorokautisen hoidon kotonaan tai hyvässä hoitokodissa tai omaiset, jotka tekevät ansiotyönsä "kotona" ja vanhukset tulevat siinä samassa  hoidettua.

Tässä kriisissä on lähinnä kysymys Vanhuspalvelulain noudattamisesta ja vanhusten hoidosta "voitolla".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat