Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Potkittu koira

Ollaan oltu yhdessä vähän yli 1 1/2 vuotta (kihloissa n.4kk) ja miehellä on ollut
vaikkeuksia laueta seksin aikana yli puolet tästä ajasta. Yli puolet kerroista loppuu kesken kun ei vaan pysty ja toisen puolen kohdalla puolet viimeistellään käsin tai suulla... olen kysynyt monesti olisiko jotain mitä tahtoisi yrittää jos vaikka olisi helpompi tulla, mutta ei kuulema ole mitään mitä haluaisi yrittää. Ollaan käyty läpi vaikka mitä, koska olen pyytänyt siinä toivossa että löytyisi jokin mikä olisi super kiihottavaa hänelle, mutta ei.

Saatetaan olla viikkokin ilman seksiä eikä se miestä näytä haittaavan. Nyt viimeksi oli 4pvä väliä ja sitten kesken seksin olikin pää taas niin kipeä ettei pystynyt viimeistelemään edes käsin tai suulla. Ei varmaan olisi ehdottanut seksiä ollenkaan jos en olisi edellisenä päivänä ollut niin alla päin tultuani torjutuksi neljästi peräkkäin.

Kyllähän hän rakastaa minua, monesti sen on osoittanut ja kertonut, mutta en usko että olen tarpeeksi kiihottava hänelle vain joku jota halia ja helliä. Edes seksikkäät alusvaatteet ja rooliasut eivät saa häntä niin ajattelemaan. Kehuu ulkonäköä, mutta siltikään en ole vissiin tarpeeksi kiihottava että pystyisi laukeamaan.

Näitä ongelmia ei muitten naisten kanssa ole ollut vain minun. Hän ei myöskään halua seksiä kotimme ulkopuolella ei kuulema kiihota, mutta eksäänsä pystyi kyrsäsemään vieraassa talossa jonkun toisen pedissä. Kaikki aijemmat suhteet on päättyneet naisen aloitteesta paitsi alakuolu aikainen predent suhde... tulee sellainen olo että nuo naiset ovat olleet niin paljon parempia kuin minä. Hän on myös monesti nukahtanut tai joutunut tekemään jotain perheelensä silloin kuin meillä olisi pitänyt olla treffit alku aikoina, mutta ei ole kuulema muiden kanssa missanut treffejä :(

Itse kyllä tulen ja monesti yhdynnän aikana. Jätkä on myös sanonut että pitää sitä kiihottavana, mutta miksei hän sitten pysty tulemaan :( Seksi alkaa tuntumaan möröltä, sillä vaikka se tuntuisi kuinka hyvältä sinä hetkenä tulee sen jälkeen niin huono mieli ja itsetunto kuin potkitulla koiralla.

... en vain tiiä mitä tässä pitäisi tehdä kun toista kumminkin rakastaa enemmän kuin omaa elämää.... miten saisin korjattua seksi elämäämme? :( ehdotuksia?

Kommentit (3)

Vierailija

Ajattelepa asiaa toistepäin, jos itselläsi olisi vaikeuksia saada ja toinen vielä olisi sinun tulemisesta huolissaan. Sehän vaan lisää paineita! Kokeilkaa vaihteeksi olla vaan ilman mitään paineita ja odotuksia ja nauttikaa hetkestä. Tuollainen laukeamisen odotus tai se että koko ajan pitäisi olla valmis on varmasti kenelle tahansa miehistä ahdistavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pmp

"Näitä ongelmia ei muitten naisten kanssa ole ollut vain minun", joka ei pidä paikkaansa. Sinussa ei ole mitään vikaa, vaan miehelläsi on ongelma. Hänellä itsellään on suorituspaineita tullako vai ei. Jos yrittää liikaa, lerpahtaa. Puhuu kokemuksen ääni 68v

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat