Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pojat 3 ja 5, ja koko ajan jokin "tilanne päällä". Muita?

Vierailija

Äiti on hetkittäin vähän väsynyt :). Vesselit ovat koko ajan vauhdissa, jatkuvasti niiden pienet sormet tekee jotain kiellettyä, tai sitten on maito pöydällä tai pää isketty oveen. Mietin vaan koska alkais helpottaa. Tiedän, näitäkin aikoja haikailen joskus...

Sivut

Kommentit (16)

Ja juu, isommat ovat kokoajan vauhdissa, onneksi pienin ei vielä edes kävele. Melkoista menoa varmaan tuossa noin vuoden päästä, kun jo nyt sattuu ja tapahtuu ihan liikaa välillä.. huhhui, sitä odotellessa.

Ja tilanne on koko ajan päällä! Kaksi Peppiä pistää taloa hyrskyn myrskyn ja lisäksi ovat toistensa kimpussa. Toisaalta ovat myös parhaat kaverit, mutta tänään tuntuu että välien selvittelyä oli tavallista enemmän. Samoin kuin teillä, mietin kovasti milloin alkaisi helpottaa.

meno on juuri tuollaista.. pomppii sänyssä (ja hupsis kun jompi kumpi putoo ja sit tulee huuto) tai on tosi harvinaista ettei joku maito tai mehu ole pitkin pöytiä/lattioita.. jos ei muuta niin sitten tappelevat... argh :)

jos jaksaa panostaa mielekkääseen tekemiseen, keskittyvät kyllä. mutta auta armias jos äiti jumittuu tähän koneelle niin härdelli alkaa.miekkailua puukauhoilla, mätkimistä, hyppelyä pöytätasoilta, murinaa, huutamista. jatkuvaa sählinkiä.kuitenkin ehkä jo vähemmän kuin viime vuonna:-)

Ovat aivan ihanan eläväisiä vesseleitä! Yhdessä keksimme kaikkea kivaa puuhaa. Silloin kun leikkivät keskenään, meno kääntyy usein äänekkääseen ritelyyn tai hurjaan vauhtiin. Lopputulos siis se, että vanhemmat viheltävät pelin poikki. Maidot kaatuu täälläkin ja kolhuja tulee harva se päivä. Äiti ja iskä on joskus vähän väsyneitä...

en viitti ees sanoa, kuinka paljon väsyttää.. äsken meinasin nukahtaa keittiön lattialle, kun asetuin siihen makuulle pienimmän kiipeilyalustaksi. Jos en anna virikkeitä, kiipeää kirjahyllyyn, isoveljen parvisänkyyn tai ruokapöydälle toteuttamaan itseään. Isommat tappelee KOKO ajan ja sitten kantelevat toisitsaan mulle. OISPA JOULUPUKKI JO KÄYNYT!!!!!!!

1, 4, 6 ja 8v. ja aina on täälläkin joku tilanne päälle. Huutoa, riitaa, nahinaa, menemistä, tulemista ja apua tarvitaan tai sitten saksia, limaa, teippiä. Ihania ovat ja rakkaita, mutta näin joululomalla, kun ollaan 24h yhdessä, välillä hermo meinaa pettää...grrhh. Ja nyt vielä kun odotetaan joulua, ovat kaikki ylivireinä,,

ehkä jollain tasolla helpottanut siitä kun olivat tuon 3 ja 5, mutta toisissa jutuissa taas enemmän haastetta nyt.Kuulemma helpottaa kun muuttavat kotoa.

tuntuu kyllä, että koko ajan saa olla valppaana. Tytöt ja pojat eivät mielestäni ole tässä suhteessa niin kovin erilaisia. Paikat saadaan sekaisiin, riidellään ja ääntä lähtee...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat