Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen 29-vuotias nainen. Olen ihan mielestäni ihan tavallisen näköinen, 10 v nuoremmaksi ihmiset veikkaa. 170 cm, sellainen tiimalasin muotoinen kroppa ja joku e-kuppi. Hoikka olen. Aika iso persus mun mielestä. Ruskeat silmät ja pitkät punaruskeat hiukset luonnostaan. Laitoin vaaleat farkut ja punaisen pitsitopin. Oli virhe kun näkyi sit liikaa. Kai. Kotona se vaikutti ihan ok:ltä.

Koko illan äijää kävi juttua heittämässä. Yrittämässä. Kehumassa (?) ulkonäköä jne. Oot vetävän näköinen jne. Mitäs teet opiskeletko jne. Tiskillä kun kysyi multa baarimikko "laitetaanko jäitä" ja vastasin juu niin siinä vieressä kaksi jotain 40v miestä "Joo mä kyllä laittaisin" ja "Joo niin minäkin ja paljon." Oliko se piilovihjaus? Vai niistä jäistä sitten?

Sitten myöhemmin kun tilasin olutta näin sivusilmällä kun kaksi miestä katsoi ja mittaili aika estoitta minua ja toinen kysyi "nouseeko" ja toinen vastasi "Joo kyllä nousee". Puhutteko te miehet jollain koodikielellä? Ettei toinen tajua. Olen hämmentynyt. Vihjasiko he jotain stondikseen tällä? Olen tosi huono lukemaan ihmisten ilmeitä ja eleitä ja rivien välistä. Tutut sanoo burgeriksi minua.

Kyllä karahdin punaiseksi ja ahdisti se kropan skannaus. En uskaltanut kuin vilkaista näitä miehiä. Sitten nämä ilmeisesti iskuyritykset. Olen ujo ja varautunut ihminen ja äijät totesi heti kättelyssä, että oletpa varautunut jne. Onko nainen yksin baarissa jotain vapaata riistaa? Yksikin mies yritti ja yritti, aika yksipuoliseksi jäi keskustelu kun small talk on vaikeaa. Okei olen kokematon ja heikko sosiaalisesti. Tiedostan sen. Onko baari sitten vain sosiaalisesti taitaville ihmiselle?

Yrittääkö miehet vaan saada sänkyseuraa? Kuulemma kaunis ja näyttävä olen, mutta en kyllä näe itseäni niin kauniina. Vai onko se känni? Kaikille sanotaan niin? Vai oliko mun asu liian provosoiva?

Halusin mennä baariin, mutta en saanut kaveria mukaan. Halusin vaan tarkkailla tunnelmaa ja juoda jne. olla. En osaa tehdä aloitteita, enkä oikein flirttaillakkaan. Jäädyn aina.

Miksi te miehet mittailette? Arvioitte? Saalistatte? Katsotteko hyvällä vai pahalla? Mulla on kuulemma unelma kroppa ja nätti naama, mutta itse nään vaan paksut reidet ja mahamakkaran. Ja tämä ei ole provo tämä avautuminen. Kun täällä nyt puhutaan ihan kaikesta näköjään. Ihan mun omia ajatuksia. Ens kerralla haluan kyllä kaverin matkaan. Ehkä sitten ei ole niin arvioinnin kohteena.

Helvetin moiset analyysit ja pohdinnat. Sellaista. Jos joku mies vastaisi minulle tai miksei nainenkin. Miksi naisia arvioidaan näin?

Kommentit (1)

B-kuppi

Ai oikein e-kuppi? Kuvailun perusteella olet näyttävä nainen etkä piiloudu ja vielä yksin baarissa joten en ihmettele yhtään kommentteja. Yllätyitkö?
Provo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat