Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Flirttailin rankasti viesteillä eräälle miehelle ja keskustelu oli pääsääntöisesti seksuaalista eli ei melkein yhtään romanttista. Mies siis lähetti myös astetta ”tuhmempia” kuvia ja minä yhden.

Tätä jatkui jonkin aikaa kunnes loppui. Tämä mies siis asuu monta sataa kilometriä kauempana minusta enkä ole ikinä nähnyt häntä joten mitään ei sillä tavalla ole tapahtunut.
Enkä ole häneen missään välissä ollut ihastunut.
Eli pitääkö minun kertoa miehelleni, koska minua itseäni häiritsee asia tosi paljon ja koen pettäneeni miestäni. En pysty käsittämään miten kevytkenkäinen olin ja menin tilanteessa vain mukana ja järki oli tippunut matkalla jonnekin....

Kommentit (2)

Vierailija

No mieti miltä sinusta tuntuisi kuulla että miehesi olisi tehnyt samalla lailla. Ei varmaan kivalta tuntuisi.
En nyt suoraa pidä tuota pettämisenä, mutta äärimmäisen epäasiallisena ja epäluottamuksen osoituksena kylläkin. Parisuhteessa olevat henkilöt eivät minusta jaa muille intiimejä kuvia itsestään muille. Fantasiat kannattaa pitää mielikuvitus asteella ettei tule väärinymmärryksiä kenellekään.

Vierailija

Apua, mulla olis aivan kamala omatunto jos tälläistä menisin tekemään, ei tämä ole mielestäni pettämistä, mutta hyvin kevytkenkäistä meininkiä. Loukkaavaa puolisoa kohtaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat