Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko hirveä antikliimaksi, jos pukki ei tulekaan, vaan tonttu jättää lahjat kuusen alle?

Vierailija

.

Kommentit (12)

Vierailija

Meillä on useina vuosina soinut ovikello ja kun lapset ovat menneet avaamaan, on kiireinen pukki jättänyt lahjasäkin ovelle ja ehtinyt jo katoamaan.

Vierailija

Pukki on käynyt sillä aikaa, kun osa meistä (lapset tietysti ainakin) on ollut päiväkävelyllä. Sen kerran kun on pukki ollut, niin tunnelma oli paljon ankeampi.

Vierailija

ettei pukki ole ehtinyt muuta kuin säkin pihalle heittämään. Ihan täydestä menee, varsinkin kun nuorempi pelkää vielä pukkia niin ettei halua häntä nähdäkään!

Vierailija

Minun mielestä mukavampi kun siinä säilyy se mystiikka ja jännitys että pukkia ei tapaa.Varsinkin jos sattuu olee humalassa ja irtoparta repsottaa irtoviiksien tipahtaessa glögilasiin..

Sehän vasta lapsille on jännä että oma mielikuvitus luo sen pukin.

Saattaahan se "aito"pukki olla pelottavakin ja sitä sitten nukkumaan mennessä mietitään.

Vierailija

Mennään jouluksi anopille ja ajattelin veidä lahjat edeltä kuusen alle ja ovat siellä sitten valmiina kun mennään sinne. Pukki oli kiireisenä käynyt jo. ;)

Vierailija

Itse päätin eräänä iltana että, aattona ei hermoilla pukkia odotellessa vaan mätetään lahjat kuusen alle tiistai-iltana valmiiksi. Aamulla lapset saa riehata heti herättyään lahjojen kanssa, me miehen kanssa keitämme puurot ja juodaan kahvit rauhassa. Eipä tarvitse illallakaan lasten pettyä kun ehtii vain muutaman tunnin lahjojen kimpussa aikaa viettää.

Vierailija

Se ei ole sen sijaan sitä, jos lapset eivät vielä ymmärrä mitään pukin päälle tai ovat jo niin isoja, että ovat ymmärtäneet sen olevan mielikuvitusjuttu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat