Onko hirveä antikliimaksi, jos pukki ei tulekaan, vaan tonttu jättää lahjat kuusen alle?

Vierailija

.

Kommentit (12)

Meillä on useina vuosina soinut ovikello ja kun lapset ovat menneet avaamaan, on kiireinen pukki jättänyt lahjasäkin ovelle ja ehtinyt jo katoamaan.

Pukki on käynyt sillä aikaa, kun osa meistä (lapset tietysti ainakin) on ollut päiväkävelyllä. Sen kerran kun on pukki ollut, niin tunnelma oli paljon ankeampi.

ettei pukki ole ehtinyt muuta kuin säkin pihalle heittämään. Ihan täydestä menee, varsinkin kun nuorempi pelkää vielä pukkia niin ettei halua häntä nähdäkään!

Minun mielestä mukavampi kun siinä säilyy se mystiikka ja jännitys että pukkia ei tapaa.Varsinkin jos sattuu olee humalassa ja irtoparta repsottaa irtoviiksien tipahtaessa glögilasiin..

Sehän vasta lapsille on jännä että oma mielikuvitus luo sen pukin.

Saattaahan se "aito"pukki olla pelottavakin ja sitä sitten nukkumaan mennessä mietitään.

Mennään jouluksi anopille ja ajattelin veidä lahjat edeltä kuusen alle ja ovat siellä sitten valmiina kun mennään sinne. Pukki oli kiireisenä käynyt jo. ;)

Itse päätin eräänä iltana että, aattona ei hermoilla pukkia odotellessa vaan mätetään lahjat kuusen alle tiistai-iltana valmiiksi. Aamulla lapset saa riehata heti herättyään lahjojen kanssa, me miehen kanssa keitämme puurot ja juodaan kahvit rauhassa. Eipä tarvitse illallakaan lasten pettyä kun ehtii vain muutaman tunnin lahjojen kimpussa aikaa viettää.

Se ei ole sen sijaan sitä, jos lapset eivät vielä ymmärrä mitään pukin päälle tai ovat jo niin isoja, että ovat ymmärtäneet sen olevan mielikuvitusjuttu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat