Ihmetyttää todella kaverin käytös. Onko tämä kohteliasta käytöstä ja mä juntti?

Vierailija

Tarjoilee koko ajan meille, vaikka on meidän kodissa. Tarkoitus on varmaankin olla avulias.

Kommentit (10)

Vierailija

Ei ehkä kovin tahdikasta käytöstä, mutta älä nyt suutu sellaisesta. Voit sanoa, että sinua häiritsee kun joku toinen emännöi kotonasi.

Vierailija

ehkä ajattelematon höpsö, joka ei tarkoita pahaa, mutta ei kyllä omaa tilannetajua ja sosiaalista etikettiä (joitakin perusasioita noudataan vaikka oltaisiin kuinka kavereita, poikkeuksiakin tietysti on, esim. jos sulla on vauva sylissä)

Vierailija

Yrittää ottaa sinut huomioon, jotta kerkiäisit tekemään muutakin kuin passaamaan häntä (esim. osallistua keskusteluun yms. yms.).Ei tulisi mieleenikään vetää hernettä nenuun moisesta.

Vierailija

lopetettu pörinänsä ja hyökkää siihen pannuun kiinni ja tarjoamaan vaikkei kahvi ole edes valunut vielä. Kaataa aina liinalle ja sotkee. Joskus jopa menee kaapille hakemaan maitoa tai sokeria.

Vierailija

Tulee minuun kotiini kylään. Laitan kahvit ja tarjoamukset esille. Hän alkaa tarjoilla kuin omiaan tyyliin saako olla kahvia, otatko kahvileipää?Mua loukkaa moinen käytös. Vedänkö vaan turhasta herneen nenään, yrittääkö ja onko toinen oikeasti kohtelias?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat