Sanoisitko kummeille ja sukulaisille, että eivät ole tervetulleita kylään?

Vierailija

Meillä on aina joulun alla hirveä trafiikki. Eilen ja tänään on olleet jo neljät vieraat, huomenna ja ylihuomenna illalla on tulossa lisää. Samalla kun pitäisi ehtiä tehdä jotain jouluvalmisteluja, niin pitäisi olla leivottuna ja tarjottuna jotain vieraille ja aikaa istua heidän kanssan. Itse en tuppaa koskaan ennen joulua kylään kenellekään, ja ystävät ja sukulaiset taas eivät tunnu olevan samaa mieltä kanssani, että joulun aikaan voisi kyläillä sitten pyhien jälkeen ihan rauhassa, kun monella on vielä lomaakin.

Kommentit (18)

Mua raivostuttaa, kun ihmiset änkeävät kyläilemään just kun jouluvalmistelut on pahasti kesken. Siinä sitten työt seisoo ja pahimmassa tapauksessa kakarat tekevät tihutöitä jo siistityillä alueilla.

Sanon , että tulkaa sitten aaton jälkeen. Nyt o niin paljon tekemistä, leipomista, ruoanlaittoa, siivoamista jne, että ei todellakaan ole aikaa kestitä vieraita. Lisäksi aaton jälkeen kerkeää sitten seurustelemaan vieraiden kanssa. onneksi suurin osa tajuaa tulla kylään sitten pyhinä, eikä juuri ennne Joulua. Johan sen nyt aikuisen ihmisen järkikin pitäisi sanoa.

Teen töitä kotona ja kiire on joulun alla niin hirmuinen, etten vielä ole mitään joulua ehtinyt laittaa. Jos tässä vielä lappaisi vieraita, niin hyppäisin ikkunasta hankeen ja juoksisin huutaen metsään... Jouluaaton jälkeen meille ovat kyllä sitten tervetulleita kaikki.

Kuka siitä vierailusta nauttii jos emäntä on ihan paiseessa ja väsymyksestä poissaoleva tai ärtyisä. Tuo on vaan tollasta sosiaalista pakkoa.

Ja kun ei lahjat kelpaa niin niitä ei tule edes joulun jälkeen. Jatkossa siis en ole yhteydessä kummilapsiini joulun aikaan, ettei lapsen äiti rasitu liiaksi. Harkitsen myös synttäreiden väliin jättämistä, ettei äiti taas rasitu liikaa.t. lahja-automaattina oloon kyllästynyt kummi

eihän tässä puhuttu lahjoista tai synttäreistä yhtään mitään, ja eikös tässä juuri toivottu sitä yhteydepitoa joulun aikaan? Synttäreistä on ihan pakko kysyä, että onko sinulla sitten tapana itse ilmoittaa milloin menet lapsen synttäreille, etkä kysy ollenkaan, sopisiko silloin.

Jos joku sanoo tulevansa kylään, sanot ystävällisesti, että olisi ihanaa kun tulisitte, mutta nyt on sellainen tilanne, että ei sovi.Tai ostat kerta kaikkiaan kaupan pullaa ja keksiä ja tarjoat sitä. Lakkaa yrittämästä olla hyvä emäntä. Onko elämäsi muutenkin tuollaista pitäisi-elämää? Se on raskasta ja vie lopulta ennenaikaiseen hautaan.

Oletko ajatellut, että vieraat haluavat tavata teitä? Tuskin tulisivat muuten kylään.Itse otan vieraat avosylin vastaan, meille saa tulla vaikka pitäisi tehdä jouluvalmisteluita tms. Olen vain iloinen, että meillä on läheisiä ihmisiä, jotka haluavat viettää aikaa kanssamme, vaihtaa lahjoja jne.ps. Löysää nutturaa ja jätä tarjoilut vähemmälle...

No minen kyl sanois suoraan ett eivät oo tervetulleit. Koettasin vaik ens vuonn järkkää vaik yhde päivvä ja kutsuu sillo kaikki kerral kylää, sit ei porukka ramppais meil koko aika.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat