Sanoisitko kummeille ja sukulaisille, että eivät ole tervetulleita kylään?

Vierailija

Meillä on aina joulun alla hirveä trafiikki. Eilen ja tänään on olleet jo neljät vieraat, huomenna ja ylihuomenna illalla on tulossa lisää. Samalla kun pitäisi ehtiä tehdä jotain jouluvalmisteluja, niin pitäisi olla leivottuna ja tarjottuna jotain vieraille ja aikaa istua heidän kanssan. Itse en tuppaa koskaan ennen joulua kylään kenellekään, ja ystävät ja sukulaiset taas eivät tunnu olevan samaa mieltä kanssani, että joulun aikaan voisi kyläillä sitten pyhien jälkeen ihan rauhassa, kun monella on vielä lomaakin.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Mua raivostuttaa, kun ihmiset änkeävät kyläilemään just kun jouluvalmistelut on pahasti kesken. Siinä sitten työt seisoo ja pahimmassa tapauksessa kakarat tekevät tihutöitä jo siistityillä alueilla.

Vierailija

Sanon , että tulkaa sitten aaton jälkeen. Nyt o niin paljon tekemistä, leipomista, ruoanlaittoa, siivoamista jne, että ei todellakaan ole aikaa kestitä vieraita. Lisäksi aaton jälkeen kerkeää sitten seurustelemaan vieraiden kanssa. onneksi suurin osa tajuaa tulla kylään sitten pyhinä, eikä juuri ennne Joulua. Johan sen nyt aikuisen ihmisen järkikin pitäisi sanoa.

Vierailija

Teen töitä kotona ja kiire on joulun alla niin hirmuinen, etten vielä ole mitään joulua ehtinyt laittaa. Jos tässä vielä lappaisi vieraita, niin hyppäisin ikkunasta hankeen ja juoksisin huutaen metsään... Jouluaaton jälkeen meille ovat kyllä sitten tervetulleita kaikki.

Vierailija

Kuka siitä vierailusta nauttii jos emäntä on ihan paiseessa ja väsymyksestä poissaoleva tai ärtyisä. Tuo on vaan tollasta sosiaalista pakkoa.

Vierailija

harmillista tosiaan se, että tapaisin mielelläni ystäviäni ja viettäisin heidän kanssaan aikaani, mutta silloin kun siihen on aikaa. ap

Vierailija

Ja kun ei lahjat kelpaa niin niitä ei tule edes joulun jälkeen. Jatkossa siis en ole yhteydessä kummilapsiini joulun aikaan, ettei lapsen äiti rasitu liiaksi. Harkitsen myös synttäreiden väliin jättämistä, ettei äiti taas rasitu liikaa.t. lahja-automaattina oloon kyllästynyt kummi

Vierailija

eihän tässä puhuttu lahjoista tai synttäreistä yhtään mitään, ja eikös tässä juuri toivottu sitä yhteydepitoa joulun aikaan? Synttäreistä on ihan pakko kysyä, että onko sinulla sitten tapana itse ilmoittaa milloin menet lapsen synttäreille, etkä kysy ollenkaan, sopisiko silloin.

Vierailija

Jos joku sanoo tulevansa kylään, sanot ystävällisesti, että olisi ihanaa kun tulisitte, mutta nyt on sellainen tilanne, että ei sovi.Tai ostat kerta kaikkiaan kaupan pullaa ja keksiä ja tarjoat sitä. Lakkaa yrittämästä olla hyvä emäntä. Onko elämäsi muutenkin tuollaista pitäisi-elämää? Se on raskasta ja vie lopulta ennenaikaiseen hautaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat