Lapselle sama nimi kuin naapurin lapsella?

Vierailija

Meille syntyy toinen lapsi huhtikuussa. Olemme jo pitkään miettineet yhtä nimeä ja päätimmekin jo, että laitamme sen tulevalle tyttärellemme. Nyt sitten naapuriin (asumme rivitalossa) muutti uusi perhe, jonka pienellä tyttärellä on juuri tämä nimi! Ikäero tytöille ei tule kuin vajaa vuosi, joten varmasti leikkivät tulevaisuudessa yhdessä...Onko tyhmää laittaa sama nimi tulevalle lapsellemme kuin tällä seinänaapurilla? En millään haluaisi "luopua" nimestä. :(

Kommentit (11)

ei haittaa kyllä yhtään, tuskin he tiesivät ede meidän poijaan nimeä ennen omansa nimeämistä.. jos sitten ovat joskus leikkikavereita niin ovat.. aina ne keinot keksitään.. ;)

lapsellasi nimi on pitkään, koko elämän, mutta tuskin ootte naapureita seuraavat 50 vuotta..ihan hyvin ne naapurit tai te voitte muuttaa puolen vuoden päästä pois...sitten harmittaa mikset antanut kyseistä nimeä..

joka meidän lapsella jo oli eikäpä tuo ole minua häirinnyt eikä ilmeisesti naapuriakaan:) Sitä paitsi lapsemme leikkivät yhdessä, vaikka heillä onkin ikäeroa jopa 3 vuotta eikä tuo sama nimi tunnu lapsiakaan haittaavan! Onhan maailmanssa muutenkin monia samannimisiä ihmisiä:)

Naapurin talon osti perhe jossa samannimiset lapset.

Olis nekin voinu kyl vähän ottaa selvää minkä nimisiä lapsia naapurissa on ennen kun tekivät tarjouksen PRKL! Saatikka sitten tekivät kaupat...

selitteli siitä kuinka olette miettineet jo pitkään samaa n imeä ei tule menemään läpi, kai ymmärrät?Jos olette naapureina vuosikaudet, en missään nimessä laittaisi.

jos se on joku harvinaisuus naapurit todennäköisesti ajattelevat teidän matkineen, jos taas joku muotinimi, niitä löytyy todennäköisesti paljon muitakin lähiteiltä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat