Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Jaana86

En löytänyt vielä kokemuksia mistään tästä kaupasta. Olisiko täällä kenelläkään? Www.kotishoppi.fi valikoimasta tulee vähän mieleen hobbyhall :) kivan erikoista

Kommentit (3)

Vierailija

tilasin sieltä laukun toissaviikolla. Paketti tuli 3 päivässä ovelle postin kotiinkuljetuksella mikä oli kiva yllätys. Hyvin toimi ja laukku oli juuri niinkuin kuvissa.

Vierailija

Olen jo kaksi kertaa tilannut sieltä kosmetiikkaa ja oman lemppari hajuveden. Iso säästö tuli varsinkin hajuveden kohdalla joka oli puolet halvempi kuin stockalla, mistä sen normaalisti ostan pari kertaa vuodessa. Itsellä siis hyvin positiivinen kokemus tästä verkkokaupasta. Ja toimitus tuli myös luvatussa ajassa ja vielä kotiin asti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei ole kyseisestä kaupasta suoranaisesti kokemusta, mutta vaikuttaa samanlaiselta toiminnalta kuin aiemmin esim. Merkkihuone-nimisen verkkokaupan toiminta, jossa siis huijattiin kuulemma kymmeniä tuhansia euroja sitten hävittiin kuin tuhka tuuleen. Rekistereiden perusteella en yllättyisi vaikka olisi jotain yhteyttä. En siis tiedä tarkemmin, mutta kehottaisin varovaisuuteen. Toki niin kuin kaiken muunkin verkkokaupan kanssa nykyään :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat