Missä se oli se Louis Vuitton -käsilaukkutäytekakku?

Vierailija

.

Kommentit (10)

sokerimassa joka käyttäytyy lähes marsipaanin tavoin.



Sellainen valkoinen kuorrute mitä käytetään hääkakuissa. Jotkut tekee vaahtokarkista kuorrutteen ja sekin käyttäytyy marsipaanin tapaan ja sillä saa sileän pinnan.



Kermalla tehdyt fantasiakakut eivät ole koskaan niin näyttäviä kuin sileällä pinnoitteella tehtävät.



Olen tehnyt myös rasvakreemillä muutaman fantasiakakun ja siitä saa paremman pinnan kuin kermalla.



Kerman hankaluus on se ettei se kestä montaa vetoa vaan se pitää mennä kerralla kohdilleen. Useampaan kertaan vedettynä vaahto menee yli ja rakeutuu.



kondiittori

Itse pidän marsipaanista todella paljon, mutta tiedän, että monet ystävät eivät niin "vällää". Miten onnistuu fantsut kakut kermakuorrutuksella?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat