Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tunnetko yhtään perhettä, josta olisi kuollut useampi kuin yksi lapsi?

Vierailija

Ja nyt en tarkoita näitä kuolleita viikolla 13+5, vaan syntyneitä ja eläneitä lapsia.

Sivut

Kommentit (81)

Vierailija

Yksi kuoli viikkoa ennen laskettua aikaa kohtuun, toinen oli 6 kk keskari ja viimeinen tuulimuna. Näin näiden parin keskarin alut ja sain synnytyspelon, joka hoidettiin suunnitelluilla sektioilla molempien lasteni suhteen.

Vierailija

yhden perheen 3- ja 5-vuotiaat pojat menivät joen jäälle sulaan ja virta vei. Vielä hengissä olevista kahdesta lapsesta nuorempi on kehitysvammainen. Sääli tätä perhettä!

Vierailija

useita lapsia ihan lyhyen ajan sisällä.Oma isoäitini on perheestä jonka 13 lapsesta kuoli 6 kahden vuoden sisällä. Infektioihin ilmeisesti, ja isältäni on kuollut 2 sisarusta vastasyntyneenä.

Vierailija

Setäni kuoli vajaa nelikymppisenä ja isäni reilu viisikymppisenä. Molemmilla oli lapsesta asti diabetes ja sen myötä elimistö rappioitui pikkuhiljaa ja tuli kaiken maailman vaivoja ja sairauksia...

Vierailija

Joskus sata vuotta sitten tosiaan lapsia kuoli useita samasta perheestä ja joskus näkee, että kuolemat ovat tulleet suunnilleen samaan aikaan eli lieneekö joku epidemia ollut. Joskus lapsena kuulin, kun naapurin vanhus jutteli äidille ja kertoi, että joskus 1910-1920 -luvulla nuorena äitinä menetti kaksi pientä tytärtään, kun saivat tulirokon. Oli kuulemma eristyksessä kolme päivää hoitanut niitä tyttöjään ja molemmat menehtyivät käsiin. Kauhean ahdistavalta kuulosti lapsesta, joka kuuli juttua viereiseen huoneeseen.

Vierailija

vanhemmat olivat eronneet ja isä oli lasten (2 tyttöä) kanssa tyttöjen äidin asunnossa. vähän ennen kuin äiti tuli töistä isä ampui tytöt äidin asunnossa

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat