Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

11kk ikäeroa - onko OIKEASTI mahdollista??

Vierailija

Siis teoriassa tietenkin on, mutta tunnetko ketään jolla olisi?

Sivut

Kommentit (44)

Lainaus:

ollut mahdollista...En ainakaan usko, että nainen on oikeasti halunnut seksiä niin aikaisin synnytyksen jälkeen.
Siis jotain 2kk synnytyksen jälkeen? Kuule, ystävä hyvä. Jos sinulle seksi ei maistu vielä 2 kk synnytyksen jälkeen, asiasta olisi hyvä mainita neuvolasta. Kyllä jo 2kk jälkeen pitäisi seksin taas maistua, jotain on vialla, jos ei maistu.

lapseni luokalla sisarukset joista toinen syntynyt tammikuun lopussa ja seuraava joulukuun alussa. Kolmas sitten taasen vuodenkuluttua tammikuun alussa.

Lainaus:

ollut mahdollista...En ainakaan usko, että nainen on oikeasti halunnut seksiä niin aikaisin synnytyksen jälkeen.
T: seksiä 6 viiikkoa synnytyksen jälkeen ( imukuppisynnytys, välilihan leikkaus ) ja se oli hyyyyväääää ;)

Tyttären tarhakaverit ovat syntyneet samana vuonna, toinen 15.1.2006 ja seuraava 21.12.2006 :) Ja niinkuin joku sanoikin, ei siihen tarvita kun se yksi ainoa kerta! Näille naapureille siis eka kerta synnytyksen jälkeen..

eikä sitä kenen tahansa puskajussin kanssa viitsinyt hommiin ruveta ;) Mutta 5kk meni, että uskaltauduin sänkyyn lapsen saamisen jälkeen: tapasin nuoruuden rakkauteni, joka aivan varmasti oli nuoruuteni rakkauden arvoinen. Juuri niin ystävällinen ja huomioonottava, kuin muistinkin :)

On myös niitä ihmisiä joille seksi ei merkitse oikeastaan muuta kuin sitä, että saa lapsia. Uskotko? Meillä on aivan loistava parisuhde, rakastamme toisiamme mutta emme välitä seksistä.

Kyllä näitäkin löytyy...itselläni on siskon kanssa päivää vaille 11kk ikäeroa, jotenka ollaan vuodessa aina kuukausi saman ikäisiä!! myös mieheni siskolla ja veljellä on muutama yli päivä yli 11kk ikäeroa...

Eli taidetaan tuntea mekin, tai voihan näitä sattua enemmänkin Suomessa.

Jos tunnetaan, niin terveisiä serkultasi! *vilkuttaa*Lainaus:

eli tarkoitus oli kommentoida tuohon alkupään viestiin ->

Lainaus:

Tiedän sisarukset joilla ikäeroa 8,5kk.

Nuorin syntyi keskosena..
että taidetaan olla siis tuttuja:-D. Meidän lapsilla siis 8 1/2 kk ikäeroa (ja eihän siihen vauvan tekemiseen tarvita kuin se yksi kerta;-)..

Eivätkä ole edes mikään harvinaisuus. Paitsi omassa tuttavapiirissäni. :)Onhan siinä kroppa kovilla, eikä lapsia sitten vuosiin tullutkaan lisää. Lapset eivät koskaan ole valittaneet liian pienestä ikäerosta, eivätkä ole siitä joutuneet kärsimään. Esikoinen sai olla vauva juuri niin pitkään kuin kaikki muutkin. Onneksi olivat ns "helppoja vauvoja", joten syliä riitti molemmille.Uhmäikä olikin sitten huonompi juttu, kun kumpikin kokeili rajojaan oiken olan takaa. Ja ovat varustettu melkoisella itsetunnolla ja tempperamentilla. Murrosikää odotellessa...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat