Vierailija

.

Sivut

Kommentit (31)

No miksi ostaisin mitään, kun lapsen vanhemmatkin sanoivat, että se ei tarvitse mitään. Itse aikovat lapselle ostaa jonkun hyppykeinun. Lelut ja vaatteet lapsi saa vanhemmilta serkuiltaan.

Eikö se riitä että leikkii yhä sillä lelulla tai käyttää yhä sitä vaatetta?(sitä paitsi voi hyvinkin muistaa, lapsilla on hyvä muisti, mutta tämä ei nyt tässä ollut se pointtini)

Joku ajattelee että lapselle tulee paha mieli, jossei saa. No voivoi, sama lapsi voi myös saada itkupotkuraivarit siitä että ei ole asiaa terästetyn glögin luo!

Saakoon kaikki vaan niitä itkupotkuraivareita. Ei se 5-vuotiaskaan muista 3kk:n päästä siitä illasta mitään.Hyvä 11! =D Meilläkin nukutaan kaikki, ennenkuin lahjat avataan!

Lainaus:

Siskollani on puolitoistavuotias lapsi. Pitäisikö hänelle antaa jo tänä vuonna lahjoja? Eihän se kuitenkaan vielä tajua mitään. Annatteko te?
Meillä oli poika viime Jouluna 1v5kk, ja kovasti ymmärsi Joulupukin pälle sekä lahjojen. Nyt ei olla edes asiasta puhuttu, niin kyselee koska joulupukki tulee? Kyllä ne vaan ymmärtää.

Eihän sen lahjan tarvitse olla mitään ISOA, tuon ikäinen on varmasti kiinnostuneempi rapisevasta lahjapaperista kuin itse lahjasta. Pieni kuvakirja riittää varmasti, ei vaatetta eikä isoja leluja (kun kerta niitä saa perintönä).

Idea tuon ikäisen lahjassa on se, että lapsi oppii matkimalla. Kun toiset saa lahjoja, avaa niitä ja ilostuu, niin tottakai 1,5v. haluaa kokea samaa. Vaikka ei muistaisi seuraavana päivänä tuon taivaallista. Mutta jos teidän antama paketti ei ole ainoa, voit jättää lahjan antamatta jos niin haluat, ei sen ikäinen osaa katsoa, keneltä paketti on saatu, hänelle riittää että on joku paketti, jonka voi avata.

Toki lapsen vanhemmat voi muistaa, jos ovat sitä sorttia, että jos lahjaa ei heidän lapselleen tule, lasta ei arvosteta.Meillä kävi tuon ikäisen kanssa niin, että kun isommat siskot sai paketista nuket, ei hänen paketin työkalulaatikko kelvannutkaan, vaan piti saada kans nukke. No sitten löytyi jostain kaapin pohjalta kaverilahjaksi tarkoitettu pikkunukke ja pojalle riitti että sai paketin avata: tuli taas hyvä mieli ja nukke vietiin takaisin kaappiin.

Tasan katsellessaan muiden saavan paketit niin katseli ympärilleen missä hänen pakettinsa on! Löytyi (tietenkin)hällekin ja kyllä naama kirkastui! =)-hetkessä elävä-

En mäkään muista, mitä sain/mitä tapahtui niinä jouluina, kun olin esim. 3, 13 tai 23, mutta se ei ole se pääasia, vaan se, että miltä juuri sillä hetkellä tuntuu! Miksi pitää tahallaan pahoittaa toisen mieli vedoten siihen, että ei se kuitenkaan muista (ehkä), mitä tapahtui?Ja miten niin 1,5-vuotias ei tajua ja muista asioita? Kyllä meidän lapsi muisti vielä monen kuukauden jälkeen juttuja, jotka tapahtuivat kun hän oli 1,5 v. Ja aivan varmasti lapset tajuavat vaikka mitä! Sen kyllä usein huomaa, kuinka tyhminä aikuiset lapsia pitävät... Kurjaa...

Siinäpähän selität sitten. Tai jos se tajuaa aamulla, että muilla lapsilla on kasat uusia leluja.Ja ne koirat, ei ehkä kissat niin, mutta koirat tajuaa myös, että jaetaan lahjoja kaikille. Meillä on ollut koiria jotka ovat vahtineet omaa lahjaansa koko päivän ja kuitenkin vasta avanneet sen kun muutkin avaavat ja lupa annetaan. Sitten on koiria jotka haukkuvat kunnes saavat oman lahjansa. Kyllä ne tajuaa ja ne vasta hetkessä elävätkin. :) Monen monta hauskaa hetkeä ovat saaneet kaikki kun on lahjoja jaettu ihmisten lisäksi hauvoille. Samoin sitä iloa on kiva katsella kun pikkuihminen saa uuden jännittävän lelun.

Ei kyse ole siitä, mitä muistaa vuoden päästä, vaan siitä, että kyllä hänkin ilahtuu, että saa paketin kuten muutkin. Ja aina pienikin lapsi jotain tarvitsee, niin miksei sitä voi ostaa jouluksi ja laittaa pakettiin.

Ja kyllä vähintään yksi lelulahjakin täytyy mun mielestä olla.

Hinnalla ei ole väliä, mutta esim. yöpukua tarvitsee aina.Kyllä meidän 2v olisi varmasti aika ihmeissään, jos isommat saisivat läjän lahjoja ja hän ei mitään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat