Vierailija

Olen suht kaunis nainen. Olen elättänytkin itseäni ulkonäköni avulla (ihan kunniallisesti :D). Miehet eivät minua kuitenkaan juurikaan lähesty baareissakaan. Ystäväni sanoo, että syy on siinä, että olen liian tasokas tavallisille miehille, eivätkä he uskalla lähestyä minua siksi. Itse taas olen sitä mieltä, että mitään liian tasokasta ei ole olemassakaan. Minun täytyy vain olla jollain tapaa vähemmän puoleeni vetävä. Jotenkin minun pitäisi muuttua, kun ulkonäkö on ihan kohdallaan (ainakin luulisin). Olen vähän ujo, mutta en leuhka.Kumpi meistä on oikeassa: ystävä, joka väittää minua liian tasokkaaksi vai minä itse katsoessani, että minun pitäisi muuttua lähestyttävämmäksi?

Sivut

Kommentit (32)

Hoh hoh, tasokas tavallisille miehille?? Mitä sekin tarkoittaa? Tasokas kuulostaa joltain escort-naiselta... sorry vaan. Ja tavallinen mies - no hei haloo, mikä on ei-tavallinen mies? Rikas, komea?

No näin naisena sanoisin, että ei se pelkkä kauneus todellakaan aina vetoa miehiin. Itse en ole "Kiirakorpi"-tyylinen, mutta kuulemani mukaan hyvännäköinen, persoonallinen ja ILOINEN! Ja niin varattu kuin olenkin mukavia, komeita tanssittajia on aina riittänyt.

Itse uskon, että puoleensavetävyys syntyy koko paketista, ei vain hyvästä kropasta, kauniista naamasta ja terhakkaista tisuista vaan siitä iloisuudesta, rehellisyydestä ja aitoudesta. Kauniista suorasta hymystä.

Eli sanoisin, että sulla on jo "puoli voittoa" takanasi jos olet nätti, mutta opettele käyttämään sitä oikein; hymyile, ole aito - älä tyrkky, Ihmeellistä kyllä, sillä yleensä on kaikenlaisiin miehiin vetoava vaikutus!

Ei viitsi mennä nokkavartta pitkin arvioitavaksi. Kusetuttakoon itseään komistuksilla. Aidompaa tavaraa saa sitäpaitsi ihan tavis mimmeiltä joilla ei ole itserakkaus parinmuodostuksen esteenä. Sitä paitsi oikeasti, miksi pitäisi saada se kaunotar kainaloon? Minulle ainakin riittää kun voi katsella niitä jos joku sitten niin ihana on että sitä pitää tuijottaa. Suuri osa miehistä hakee noita kaunottaria ihan vaan oman huonon itsetuntonsa jatkeeksi. PItää näyttää muille miehille ja sitten kukkona ylpeästi kävellä sen korkokengissään vaappujan vierellä että katsokaas mitä minä olen saanut.

M40+

Naisjakauneudesta minäkin tykkään ja paljon tykkäänkin. Asia on tosi monitahoinen. Muistan itsekin miten nuorena menin kauniiden naisten juttusille että Wau kun on ihana. Sitten sai tylyt pakit tai mikä kamalinta, katsottiin ohi. Vanhempana ymmärsin että kyse on tosiaan useinkin siitä että kauniin naisen on pakko pitää etäisyyttä, muuten on kaikki kapakan möllit kimpussa - niinkuin ne on kai muutenkin. No, miehen kannalta seuraus on että "on se ylpeys minullakin" ja aletaan sitten käyttäytymään samalla tavalla. Sitten seuraa tilanteita, niinkuin on ollutkin, että molemmat voisivat olla kiinnostuneita toisistaan mutta em. syistä yhteys jää muodostumatta. No sinänsä olen ollut onnellinen siinä mielessä että naiset on aina tulleet tekemään tuttavuutta joten yksin ei ole tarvinnut olla, on kai aika kivannäköinen mies. Muistan muuten jopa lukuisia kertoja "kostaneeni" kauniille naisille olemalla kylmä ja etäinen vaikka mieli olisi tehnyt muuta. Hävettää tunnustaa mutta niin monesti sain nenilleni silloin joskus. Vieläkin olen varautunut kauniiden naisten seurassa ja olen huomannut että vaistomaisesti yritän olla joskus etäinen vaikka kyseessä ei edes olisi mikään parinmuodostukseen liittyvä tilanne.

Toivottavasti törmätään, vaikka aika todennäköisesti käyttäytyisinkin sinua kohtaan aika etäisesti koska luulen että alitajuisesti en vieläkään halua antaa kauniille naiselle sitä tunnetta että ihailen sitä. Huh, tuleepa kerrottua asioita joita en koskaan ole kertonut kellekään.

M40+

Et kuulosta hassummalta itsekkään. Miehen olen jo kyllä itselleni löytynyt ja oikein hyvän sellaisen. Lupaukseni pidän myös, siis sen minkä alttarilla olen vannonut. Minusta muuten Kiiran näköisiä eloveena naisia on Suomenmaa pullollaan. :)

Hitto, nyt mä tajusin miehenä miksi ei baareissa natsannut. Olen vaan niin tasokas ja komea mies että naiset pelkää mua!t. Onnellisesti naimisissa!PS. Penikseni on myös keskimääräistä pidempi ja osaan käyttää sitä (kolme todistetta)

Lainaus:

Ei viitsi mennä nokkavartta pitkin arvioitavaksi. Kusetuttakoon itseään komistuksilla. Aidompaa tavaraa saa sitäpaitsi ihan tavis mimmeiltä joilla ei ole itserakkaus parinmuodostuksen esteenä. Sitä paitsi oikeasti, miksi pitäisi saada se kaunotar kainaloon? Minulle ainakin riittää kun voi katsella niitä jos joku sitten niin ihana on että sitä pitää tuijottaa. Suuri osa miehistä hakee noita kaunottaria ihan vaan oman huonon itsetuntonsa jatkeeksi. PItää näyttää muille miehille ja sitten kukkona ylpeästi kävellä sen korkokengissään vaappujan vierellä että katsokaas mitä minä olen saanut.

M40+
Olen tuo 2 ja tämä on juuri se reaktio, jota tarkoitin. Koska kaikki minusta ihanat ja aidot miehet ajattelivat näin, olikin vaikea löytää miestä, josta oli potentiaalia elämänkumppaniksi. Baareja sinkkuna kiertäessäni näin monta katsetta, jotka suorastaan huusivat nämä ajatuksesi julki. Jos olisin silloin törmännyt sinuun, en olisi edes uskaltanut sanoa sinulle mitään. En edes katsoa, koska katseesi olisi ollut täynnä halveksuntaa. Olisit tuominnut minut suorilta tutustumatta. Opin nopeasti olemaan niin kuin en huomaisikaan. Se oli selviytymiskeino, vältin yksinkertaisesti ongelmia. Ja aina piti vähän katsella olkansa yli, ettei joku hullu kävisi käsiksi. Onneksi ei tarvitse enää baareissa juosta, vaan voi viettää rauhallisia koti-iltoja oman miehen kainalossa.

Jos joskus tavataan jossakin työ- tai ystäväpiirien kautta, voisitko edes yrittää tutustua minuun niinkuin tavis mimmiin, mitä mielestäni olenkin?

Itselläni oli sama tilanne silloin, kun olin vielä sinkku. (Tosin en koskaan ole ollut malli tms. liian lyhyt siihen:) ) Kaikki miehet, jotka uskalsi lähestyä, oli itseriittoisia mänttejä tai osottautui sellaisiksi muutamilla treffeillä.Sitten vaan onni potkaisi ja nykyinen mieheni haki tanssiin. Tutustuttiin, rakastuttiin ja mentiin naimisiin. Siitä on seitsemän vuotta. Tsemppiä!

Kuitenkaan eivät miehet halua/uskalla? lähestyä minua. En todellakaan etsi tutka pystyssä siittäjää ja elättäjää vaan mukavaa seuraa, flirttailua jne. Minua ei siis tarvitse pelätä siinä mielessä. Kukaan ei kuitenkaan saa tietää, millainen olen oikeasti, jos vilkuilee vain baaritiskin toiselta puolelta. -ap

29:ltä. On yritetty hakea klassista kaunotarta. Kaikissa on kuitenkin omat persoonalliset piirteensä hyvä niin.Kaunis ulkokuori ei esim. kerro lantionpohjan lihasten toiminnallisuudesta yhtään mitään ; )Luonteeesta puhumattakaan...

luonteeltaan ja pillu on poikkeuksetta todella tiukka. wink wink vaan sinnekin ;)

-30Lainaus:


Kaunis ulkokuori ei esim. kerro lantionpohjan lihasten toiminnallisuudesta yhtään mitään ; )Luonteeesta puhumattakaan...

Voitaishan me olla vaan kavereita.. kahvilla käytäisiin ja silleen. Pk seutu? ;) Et kai luule että MINÄ tällaista ehdottelisin kenelle tahansa? ;)

Ei vaiskaan, näyttäisit varmaan hyvältä hienon autoni nahkapenkillä mutta todennäköisesti kun kävelisimme yhdessä jossakin niin ulkopuolisten silmiin näyttäisi siltä kuin rakennustyömies olisi ulkoiluttamassa kultaista noutajaa vaikka miehen tyyliin sopii paremmin rottweiler. Ihan totta että kuvailit juuri klassisen suomalaisen vaalean naistyypin. Noita on paljon. Tosin pakettiin kuuluu usein pyylevä olemus lyhyillä jaloilla varustettuna. Kiira ei ihan istu siihen muottiin :) Olen muuten vain 180cm pitkä. Sinun näköiset naiset kävelee melkein aina sellaisten Toni Metsäkedon, vai mikä se on, näköisten miesten kanssa tai sitten jos käsipuolessa on mallia hjallis niin on menty yhteen, öh, "järkisyistä".

Anyway, täältä minut löytää. Hyvää joulua vaikka oletkin niin ärsyttävän kaunis ;)

..

En voinut muuta kuin ääneen hohottaa tuon yo.pariskunnan julkista itse- ja toisen kehua!Todellisia Bimboja molemmat,tai sitten joko toinen tai molemmat vedättävät meidän muiden iloksi ja ärtymykseksi.

Ns.kauniit ja komeat turhaan voihkivat ulkomuotonsa aiheuttamalla muka raskaallakin painolastilla.

Lyön vetoa molemmat takajalkani,ettei kukaan näistä voivottelijoista olisi tosipaikan tullen valmis luopumaan - ah,niin järisyttävästä- ulkonäöstään.

Kärsikää siis nahoissanne,kun kuitenkin samalla salaa laskette itseenne kohdistuneet katseet.

Sanoisin vaatimattomana miehenä toiveikkaasti että osun jonnekin Teemu Selänteen ja George Clooneyn välimaastoon. Georgella lähinnä hymyssä ja silmissä on kuulemma samoja piirteitä. Kroppa ei tietenkään ole niin treenattu kuin Teemulla mutta aika lähelle jääkiekkoilija mallinen kuitenkin.

Kiira äänestettiin kai maailman n. 30. kauneimmaksi naiseksi jossakin.. Kuulostat aika kauniilta, kukapa nainen ei haluaisi olla hänen näköisensä.

Kaikesta päätellen me saisimme maailman kauneimpia lapsia. hehheh ;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat