Kylläpä tuo Kiira Korpi on aivan uskomattoman kaunis nainen!

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (42)

syntyä varakkaaseen perheeseen tai päästä yliopistoon. Mutta sopisiko kuvaan laisinkaan se, että ko.neito olisi köyhästä lähiöperheestä ja opiskelut jääneet kesken? Kaikki tai ei mitään.

Lainaus:

Varakkaaseen perheeseen, kaunis ja fiksu ihminen. Pääsee ensi yrittämällä yliopistoon, menestyy urheilussa, on kaunis. Maailma ei ole oikeudenmukainen paikka.
Ei ole mitenkään harvinaista syntyä varakkaaseen perheeseen tai päästä ensiyrittämällä yliopistoon. Poikkeuksellista on olla taitoluistelun suomenmestari ja noin kaunis; paljon harvinaisempia asioita kuin nuo ensin mainitut.

Varakkaaseen perheeseen, kaunis ja fiksu ihminen. Pääsee ensi yrittämällä yliopistoon, menestyy urheilussa, on kaunis. Maailma ei ole oikeudenmukainen paikka.

Ehkä justiin sen virheettömyyden vuoksi. Ei yhtään särmää, ei mitään mistä saisi "kiinni". Seksiä ei ripaustakaan. Eikä luonnetta.Nipistetyn näköinen pikkuruinen nenä. Ohuet hiukset.Persoonaton. Täysin. Siis ulkonäöltään. Varmasti häneltä luonnetta muutoin löytyy. Kilpailukykyä ja -halua.

Ihmettelisin jos mun yli kolmekymppinen äijä kuolaisi pikkutytön perään. Onneksi ei näin teekään.

Kiirasta valitettavasti huomaa, että hänet on suojellen kasvatettu. Tyttö on sen verran naiivi ja ajatusmaailma tuntuu aika värittömältä. Toivottavasti tämä muuttuu kun tyttö kasvaa naiseksi. Muussa tapauksessa menee kauneus ihan hukkaan kun sillä pitää kompensoida analyyttisen ajattelukyvyn puutetta.

uran jälkeen tai jo uran aikana. Jatkuva muiden silmätikkuna oleminen ym. on aika raskasta ja lajikin vielä tuollainen jossa ulkonäkö tärkeää. Alkoholi- ja huumeongelmat eivät ole lainkaan harvinaisia taitoluistelijoilla.

Sitä tuskin kukaan av-mamma voi kieltää. Toisaalta söpöys, viehättävyys ja puoleensavetävyys ovatkin sitten toinen asia. Niitä voi olla tai olematta. Hanna-Maria Seppälän ei ehkä ole niin kaunis mutta kaksi kertaa verrattomampi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat