Vierailija

menisin kyllä

Kommentit (10)

Vierailija

niin olisi pitänyt jonottaa 1,5 tuntia. Ja välillä ei olisi voinut käydä edes asioilla, vaan siellä paikan päällä olisi pitänyt odotella. Ihan niin pitkälle ei joulumieli riittänyt. Tuli paska olo, kun ei voinutkaan auttaa, mutta kohtuuton odotus.

Vierailija

Tuli kyllä jo s-postiakin Veripalvelusta, ikävä kyllä vasta 2 kk edellisestä luovutuksesta joten tammikuulle menee seuraava kerta.

Vierailija

te ketkä ette itse pääse, voitte patistaa sukulaiset, työkaverit ja tutut luovuttamaan. Miehenne voitte kiristää seksillä luovuttamaan. Koska kun hän on käynyt luovuttamassa, voitte sanoa.. "äh, ei teekkään mieli", koska naisella on oikeus vaihtaa mielipiteensä :D

Vierailija

- Jos suunnittelet raskautta, älä edes harkitse verenluovutusta

- Jos olet raskaana, se on kiellettyä

- Jos olet synnyttänyt alle vuosi sitten, se on kiellettyäTällä palstalla useimmilla lienee siis kielto olla luovuttamatta verta.Terv. verenluovuttaja jo vuodesta 1994 (joka nyt raskaana ei tietenkään luovuta)

Vierailija

Kirjoitetaampa tästä tärkeästä asiasta myös tänne. Elikkä, verta kaivataan ympäri suomea. Joulun pyhät vähentävät luovutuspäiviä ja verentarve kasvaa perinteisesti joulun aikaan rajusti. Joten nyt tarvitaan luovuttajia enemmän kuin muulloin.Kaikki kynnelle kykenevät luovutukseen MARS MARS! Kutsukaa myös työkavereita, sukulaisia ja tuttavia myös luovuttamaan.IL on ystävällisesti auttanut uutisoimalla..

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812218812307_uu.shtml

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat