Vierailija

Aina pidin häntä niin hyvänä perheenisänä, mutta nyt meni kyllä maku! Tuollaisen "mikä lie ex-strippari" tyttösen sitten otii perheensä tilalle! Surullista! Tulee sellainen mielikuva, että yrittää pitää omasta nuoruudestaan kiinni kynsin hampain... ja siihenhän ei Erja sopinut ollenkaan, kun oli niin paljon vanhempi kun Mika... =/

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos on yhtään fiksu, niin pamauttaa itsensä paksuksi nopealla aikataululla. Ei tarvis murehtia sitten rahahuolista enää, vaikka Mika vaihtaiskin uuteen malliin.

Miettikääpä, millainen mies Mika olisi ilman Formulauraa. Millainen Matti Nykänen olisi ilman mäkihyppyuraa. He olisivat luultavasti aivan tavallisia duunareita. Ei urheilu-ura ole heitä henkisesti mihinkään kasvattanut.Ehkä lukeneisuus tai akateemiset opinnot ja niihin liittyvä työ olisi kasvattanut, mutta käsittääkseni kumpikaan ei ole opiskellut juuri mitään.Täytyy silti myöntää, että odotin Mikalta enemmän.

sen Erjan ottaa, kun on niin vanha ja saisi kenet vaan. Pidin Mikaa niin fiksuna, että ei anna iän yms merkitä. Kyllä Erja sentään on tasokas nainen. Tää uus poseeraa seiskassa joku playboypupu-paita päällä, yök. Mika ja Erjan eron syitä en tiedä, enkä ala spekuloida, mutta kaipa se Mika elää nyt jotain menetettyä nuoruutta.

Minähän olin kumminkin nuorena aika kevytkenkäinen enkä niin kovin kiltti tyttö!Mutta kas kummaa, minusta on kasvanut ihan hyvä ihminen, vaimo ja äiti kolmelle lapselleni!

Ap, hanki elämä! Sinä et heitä kumpaakaan tunne joten pidä suusi kiinni!

järkevä aikuinen nainen. Tuon stripparin kasvonpiirteissä on jotain samaa kolhoutta kuin Erjallakin. Ehkä älykkyydessä jää Erjasta - Mikan tasolle?

ihmettelen Mikaa todella. Luulen minäkin että Mikalla on vähän viinan ja muitten ongelmien (eikös sillä ollut masennustakin jossain välissä?) takia puurot ja vellit sekaisin nyt..Ennustan, että vielä joskus parkuu Erjaa takaisin kun palaa järkiinsä.

Mikan arvostelukyky petti pahemman kerran. Onkohan Marketan rakkaus miten aitoa, sehän oli ex-miehelleenkin tilittänyt että Häkkinen on idiootti, kun Mika roikkui siinä. Mutta tuskin Marketan enää tarvii stripparin ja seuralaisen hommia tehdä kun sai miljonääriin koukkuun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat