Vierailija

Koko vuosi 2008 on ollut täynnä vatoinkäymisiä... 2 ystävää on kuollut...Tuli ero 10 vuoden suhteesta.... Mummu kuoli nyt joulukuussa.... Lapset ikävöi isää ja kapinoi mulle... Rahaa on todella vähän kun laskuja on enemmän kuin tuloja.... :(

Kommentit (10)

Tee lapsille lupauskortteja: esim. tällä lipulla pääset uimaan/mäkeä laskemaan/elokuviin tms. Mieti, että lupaukset ovat sellaisia jotka pystyt varmasti pitämään ja toteuttamaan parin viikon sisällä.

Sitä vaan ressaa ja tuntuu että joulukin on nykyään vain suoritus!Vaikka siitä on omassa mielessä vain kynttilät,kuusi,laulut ja perhe ja se joulurauhan hiljaisuus jota ei nykyään tunnu paljon olevan!!Sinun ja lastesi joulu on luultavasti parempi kuin monen muun!!Usko pois!

ja mahdollisimman onnellista joulun aikaa. Lapset nauttivat varmasti kiireettömästä yhdessäolosta kanssasi ja niinkin pienet asiat kuin kynttilänvalossa istuminen jäävät varmasti pienten mieleen. Yritä unohtaa ikävät asiat ja nauti rauhasta ja lastesi seurasta.

Mutta muista rakas ihminen, asiat kyllä järjestyy ja kuunnelkaa lasten kanssa vaikka kauniita joululauluja ja pelatkaa jotain.He muistavat kyllä sitten myöhemmin että kotona oli kuitenkin hyvä olla vaikka asiat ei olisi kovin hyvin,Olet vain itse pirteä ja iloinen..Menkää illalla vaikka pulkkamäkeen tai ulos tekemään enkeleitä..Asiat varmasti järjestyy!!KAikkki pääasiat kuitenkin hyvin,lapset ja sinä terveitä ja voit nitä halia<3Voimia kovasti.

ns. lupausvihkon, joka kuukaudelle oli joku oma huvi mitä lapsi sitten odotti kielipitkällä. Esim. kylpylä, elokuvissä käynti, sisäleikkipuisto, extra karkkipäivä, joku pieni lelu jne.

Kannatan ja lisäksi ehdit kerätä vähän taas pääomaa huvituksiin.Hauskaa joulua ja varmasti parempaa ensi vuotta, vaikeahan tuosta on huonommaksikaan pistää.=)

Täytyy todella toivoa että onni kääntyy... on kurjaa kun ei pysty edes lapsille järjestämään kunnon joulua... Voimavarat ja rahat ovat niin loppu...

pienellä budjetilla oon yrittänyt pikkuhiljaa haalia jouluruokia pakkaseen... Tottahan sekin on että lapset osaa olla iloisia jo aika pienistäkin asioista.

Kiitos kaikille kannustuksesta. Tuntuu jo vähän paremmalta... kun viesteistä näkee, että löytyy vielä ihmisiä jotka välittää toisistaan. :)

Aina on ikävä kuulla, kun jollekin sattuu kerralla paljon ikäviä tapahtumia. voimia sinulle ja onnea uudelle vuodelle. minkäikäiset lapset on? oletko ottanut selvää mahdollisista tuista mitä yksinhuoltajat saavat?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat