Voiko luottaa siihen, että aattona konvehtirasioita myydään kaupoissa jo puoleen hintaan?

Vierailija

Ajattelin. että tästä voisi löytyä vähän säästöä.

Sivut

Kommentit (19)

pääkaupunkiseudun CMt mainostaneet Hesarissa joulumakeisia-50%.Yksi vuosi mentiin ja porukkaa oli ihan sikana hamstraamassa heti kun kauppa aukesi.Toista kertaa ei kelloa ole aattona laitettu soimaan parin euron sästön takia.

Minä jäin kanssa kyttäämään ale makeisia tuohon lähikauppaamme, kun viime jouluna myivät jo aatonaattona halvemmalla. Nyt kysyin lauantaina kauppiaalta, onko tiettyjä suklaita vielä jäljellä kun ei enää näy hyllyssä. Niin olivat jo loppu, kun viime vuonna tuli otettua ihan liikaa. Eli me jäätiin sitten tavallisten konvehtien armoille, kun hyllyt kumisee jo parhaista tyhjyyttä.

Siwassa oli muutenkin halvat hinnat. Tavallinen Fazerin Sininen on kilohinnaltaan yli 13 euroa patukoissa, rasiassa lähtöhinnalta 7,5 euroa kilolta (eli rasia 2,5 euroa) ja siitä oli vielä alennus eli hintaa jäi 1,75€.PS: En ole pihi .

Eli tänä vuonna la-aamuna hinnoittelen mitä jäljellä on.Pyhinä niitä ostetaan vielä niiiin paljon (siis aattona ja tapanina) että ei ole mitään järkeä myydö puoleen hintaan kun ne ostetaan kuitenkin pois.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat