Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos alat syömään Juhlapöydän konvehteja, pystytkö olemaan syömättä koko kerrosta kerralla?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (22)

Koska et pidä kuin niistä toffee ja caramel mauista. Sit saattaa olla eri valmistajilla jotain random konvehteja joista tykkään. Esim. tämä pandan "ahaa" patukkaan perustuva, olikohan se joku crisp(?)

Syön koko rasian kerrallaan, ihan totta! Hyvin harvoin syön kyllä suklaata allergian takia, mutta kun syön, niin en voi lopettaa, oon mieletön herkkupeppu (niin kuvainnoillisestikin, kun oikeastikin;)

Joku hyvä lehti/kirja. Sen jälkeen voisi olla vähän öklö olo, mutta ei kauaa. Sitten ottaisin vähän kinkkua ja sen jälkeen aloittaisin uudestaan syömään makeaa.En kuitenkaan (toivottavasti) tee niin, koska muuten lihon jouluna 5 kiloa.

Minä en huoli mitään suklaata kuin muutaman palan tai konvehdin kerrallaan.Nyt joulun alla meillä on monta rasiaa suklaata kotona, eikä tee edes mieli avata niitä. Sain töistä lahjaksi aika monta suklaapakettia ja nyt jo kiintiö täynnä. No, onneksi ne säilyvät pitkään ja voin herkutella sitten joulun jälkeen kuun taas tekee mieli. Olettaen, ettei mieheni avaa niitä ja syö kerralla.

yleensä menee molemmat kerrokset samalla... jos on muita perheenjäseniä paikalla pitää käskeä niitä ottamaan ne mitä haluaa jos aikoo ehtiä saamaan jotain. seuraavana päivänä jaksaa helposti toisen konvehtirasian :)ja koska paino ei oo ollu ainakaa vielä mikään ongelma ni mikäs tässä syödessä :)

Joulukarkeista syön vain Wiener Nougateja ja Vihreitä Kuulia, en mitään muita. Juhlapöydän konvehdit yms vastaavat suklaat tuon alkuvuonna työpaikan kahvipöytään muiden syötäväksi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat