Mihin näistä ryhmistä lapsesi kuuluu?

Vierailija

yhtään joululahjaa, koska emme vietä joulua. Lapsi saa lahjoja ympäri vuoden yllätyksenä.

Sivut

Kommentit (24)

a) lapsella ei ole erityisiä joululahjatoiveita (koska hänellä on jo riittävästi/liikaa kaikkea

b) lapsella ei ole erityisiä joululahjatoiveita (koska hän tyytyy vähään tai tietää esim. perheen taloudellisen tilanteen

c) lapsella on paljon erilaisia joululahjatoiveita (koska hänen toiveitaan toteutetaan erityisesti/vain jouluna ja synttäreinä)

d) lapsella on paljon erilaisia joululahjatoiveita (koska hän HALUAA)

e) lapsella on muutama joululahjatoive, mutta hän ymmärtää kohtuuden

f) joku ihan muu vaihtoehto, mikä

jolla ei ole ollut mitääntoiveita, mutta eilen se löysi rumpukapulat ja sanoi toivovansa rumpuja. No,sellaiset se saa, ne tosin oli hankittu jo ennen toivomusta ja kepit jätetty esiin, että se keksisi toivoa rumpuja juuri nyt.

5 v poika on poiminut lelukuvastoista neljä suosikkia, joita toivoo. hänelle ons anottu, että pukki ei aina tuo kaikkea ja saattaa tuoda jotain muutakin. Toiveet on kohtuullisia, n. 20 euron juttuja.

Pienempi 2v ei osaa toivoa mutta 4v on selaillut niitä lahjakuvastoja mitä tuli ennen joulua. Ei ihme kyllä tullut sellaista että "mä haluun tota ja tota ja tota..." eikä muutenkaan ole ronkunut samanlaista mitä on jossain kylässä nähnyt kaverilla. On vaan sanonut jotain tyyliin "kato äiti, tollanen". Sanoin että saa toivoa yhden lahjan ja ostin sen hänelle. Toive oli kohtuullinen ja maksoikin vain vähän päälle 20e. Meillä on ehkä se että lapsi ei ole niin lelujen perään vaan paremminkin kaipaisi enemmän kavereita itselleen. Ts. kun kaveri on kylässä niin keksivät vaikka vaatekorista ja peitoista paljon kivemman leikin kun jollain valmiilla leluilla. Tai pihalla naapurin tytön kanssa leikkivät mielikuvitusleikkejä eikä niissä juurikaan leluja käytetä kun ovat vauvoja tai koiria tai ihan mitä vaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat