Minä aina ihmettelen kun täällä kysellään nimiehdotuksia, että

Vierailija

antaako joku oikeasti lapselleen nimen, mitä av-raati ehdottaa?!

Kommentit (6)

Vierailija

mutta ymmärrän hyvin, että jos nimimaut ei kohtaa (siis vanhemmat tykkäävät erityylisistä nimistä) niin ihan kiva saada ulkopuolisten ehdotuksia ja ehkä näin löytää joku nimi, joka ei ole aiemmin tullut esiin. Vaikka nimikirjoja ja kalenteria kuinka lukisi niin mun mieletsä ne nimet aika helposti siellä puuroutuu eikä löydy mitään kivaa, kun taas jos joku ehdottaa jotain yksittäistä nimeä niin sitä on paljon helpompi makustella erillisenä, jos joku ymmärtää mitä tarkoitan.Liian läheisten ihmisten mielipiteitä ei viitsi kysyä, ei sitten tarvitse selitellä, miksei mumin/kummin ehdottamaan päädyttykään...

Vierailija

omia ajatuksia selkiyttämään, jos ei omasta takaa tule sitä juuri parhaiten omalle lapselle sopivaaJa juuri kuiten edellä mainittiinkin, että yksi nimi kerrallaan on helpompi makustella kuin listaa. Aakkosellisen nimipäiväluettelonkin voi osata melkein ulkoa rimpsuna, mutta silti yksittäinen nimi jää sieltä huomaamatta.

Vierailija

eikö nimenantaminen (keksiminen) ole aika hen.koht. juttu? Ei tulisi mieleenkään kysellä muilta, että minkä nimen antaisin lapselleni! Höpsöä..

Vierailija

ja jos omat maut ei oikein käy yksiin ja ideat alkaa loppua niin ulkopuolisten ideat voi olla ihan tervetulleita.Ja saahan sitä ideoita kysellä vaikka ei niitä käyttäisikään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat