Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis tehdäänhän esim. peruukkeja ihan oikeistakin hiuksista, eikö? Suunnitelmissa olisi lyhentää hiuksia ehkä noin 30cm (paksut hiukset), ja mietin, että onko hiuksille muuta paikkaa kuin roskis?

Kommentit (4)

voipas luovuttaa. niistä tehdään useiden käsittelyhen kera pidennyksiä. kysy neuvoa esim. parturikampaamosta. voih, hullu kun leikkaat aidon pitkät hiukset :) t. tekopitkätukka

ja niistä saa vielä ihan hyvän korvauksen! En muista tai tiedä tämänhetkistä hintaa, mutta useita kymppejä, jopa satasia saa pitkistä ja hyväkuntoisista hiuksista. Niistä tehdään peruukkeja ja hiusjatkoja. Kysyppä vaikka joltain kampaamolta lisätietoa. Ja siis siltä keskustan "kunnon" kampaamolta eikä miltään lähiömurjulta, siellä ei tiedetä mitään, tai maksavat ronskisti alihintaa..

Olen muutamia kertoja leikannut aiemminkin pitkät hiukseni lyhyiksi, saa äkkiä uuden ilmeen, ja minulla kun nämä hiukset kasvavat myös nopeasti, joten kohta ne kuitenkin ovat taas pitkät, vaikka nyt ne lyhyiksi leikkauttaisinkin.Rahaa en miettinytkään hiuksillani tienaavani, mutta ei leikkauksesta (ja kenties väristä) alennus olisi pahitteeksi. =) Nyt ei muuten väriä hiuksissa ole, ovat ihan luonnollisen ruskeat.Pitääkin kysellä kaupungin kampaamoista, että olisiko kutreille tarvetta.

Mieti, voisitko käyttää niitä askartelussa, jos sinulla on lapsia. Nuken tukkaan vaikka. Jotkut käyttävät lampaan villan lankasekoituksissa muita kuituja, mutta sitten pitäisi olla sitä villaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat