Mitä on englanniksi haudutuslaatikko eli keittolaatikko?

Vierailija

Tarkoitan siis sellaista styroksista laatikkoa, johon voi laittaa kuuman kattilan ja hauduttaa puuroa tms. Meillä oli sellainen aromipesä tähän aamuun asti, jolloin se kärähti ja suli kuumalle hellalle. Onneksi ei sentään talo palanut, mutta silti harmittaa. Meillä aromipesä oli käytössä joka päivä. Takavuosina aromipesää möi tv-shop, mutta nyt google löytää vain huumorisivustoja aiheesta. Ilmeisesti Suomesta ei yksinkertaisesti saa vastaavaa kapinetta. Niinpä mietin, josko Amerikan ihmemaassa olisi joku nettikauppa, josta vastaavan voisi tilata. Mutta mikä se on englanniksi, tietääkö kukaan?

Vai haluaisiko joku myydä mulle oman kaapin perälle unohtuneen aromipesänsä?

Kommentit (7)

Mullakin on sellainen enkä luovu siitä, käytössä on melko usein :) .En ole nähnyt niitä myynnissä moneen vuoteen. Muistelen sen olleen suomalainen tuote.

joo, katsoin huuto.netistä. Google löysi jonkun sulkeutuneen huudon vain. Lisäksi löytyi joku tupperwaren haudutusastia, mutta sen toimintaperiaate jäi epäselväksi mulle.

"haybox" eli suoraan suomennettuna "heinälaatikko", sillä se oli ennen styroxin keksimistä heinällä täytetty laatikko tai säkki, niin suomessa kuin muuallakin. Aromipesässä ei ole mitään hauskaa, se on toimiva ja suositeltava tuote jo senkin takia että se säästää runsaasti sähköä eikä ruoan valmistumista tarvitse vahtia. Joku kenopää vaan on menny keksimään sille jonkun kaksoismerkityksen. Kai sitä on kutsuttu haudutuslaatikoksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat