G: Kuvaile tyypillinen tilanne, jossa lapsesi alkaa kiukutella

Vierailija

.

Kommentit (2)

1. Ollaan anoppilassa ja täytyy lähteä kotiin. Haen ulkovaatteet olkkariin ja käsken lasta pukemaan. Lapsi alkaa huutaa "eikä, eeiiikä, EIKÄ!!" ja yrittää karkuun. Potkii ja tappelee kun puetaan.

Tämän voi ehkäistä:

-muistuttamalla "kohta sitten lähdeään" muutaman kerran 15min sisään lähdöstä2. Ollaan lähdössä ulos hoitolasten kanssa ja oma lapsi ei halua lähteä. Alan pukea muita lapsia ja käsken moneen kertaan tulla. Lapsi juoksee olkkariin ja karjuu siellä "en HALUA ULOS!!"

Tämän voi ehkäistä:

-Uhkaamalla nurkkaan menolla/toteuttamalla sen tai sanomalla että äiti ottaa vauvan (nuken) pois jos et tottele.3. Jos lapsi on saanut uuden dvd:n ja se on katsottu loppuun hän haluaisi katsoa sen heti uudelleen. Tämä ei käy päinsä vaan sitä katsotaan sitten aikaisintaan huomenna uusiksi. Lapsi raivostuu ja saattaa uhmitella esim. heittämällä lelun lattialle.

-Tässä toimii sama käytänkö kuin edellisessä..

- 14v. poika: Nukkunut liian vähän, nälkäinen, pitkä päivä koulussa tai ihan vain satunnainen syy.- 5v. poika: Kuumissaan, väsynyt, nälkäinen, janoinen. On ajatellut asian menevän tietyllä tavalla ja se ei menekään. Vaihtoehtoisesti koko päivä sisällä esimerkiksi pienessä nuhakuumeessa, ylimääräistä energiaa.- 2 * 1v4kk poika: Väsynyt, nälkäinen, janoinen, kuumissaan. Esim. kaupassa tai nukkumaanmenoajan lähestyessä. Tirri A:n vetäessä herneen nenään, myös Tirri B on taipuvainen tekemään samoin silkasta myötätunnosta ja päinvastoin.Meillä siis menee huomattavasti paremmin kun mukulat syötetään, juotetaan ja nukutetaan riittävällä tiheydellä ja niille ei pueta liikaa vaatetta päälle. Aina ei ihan vain onnistu, vaan esimerkiksi kauppaan joutuu poikkeamaan lapset talvihaalareissaan, vesipullo unohtuu matkasta tai ruoka ei ole välittömästi nälän ensimerkeistä nenän edessä. Ja joskus pirulaiset nukkuvatkin huonommin kuin tavallisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat