Saastaisin kämppä, johon olet muuttanut?

Vierailija

Millainen on ollut likaisin asunto johon olet muuttanut?

Miten sait kämpän siivottua, vinkkejä?

Oliko/onko asunnossa myöhemmin kiva asua kun se ensinäkemältä oli törkyinen?

Sivut

Kommentit (30)

yleensä ole tosi puhtaat kodit?

Ainahan sanotaan että heidän kulttuuriin kuuluu sellainen "ylisiisteys" kodeissa ja sitten kotien ulkopuolella sotketaan ihan miten sattuu. Mustalaisten naapureilta olen kuullut että imuroivat ja luuttuavat ja siivoavat joka päivä.

Siivousfirma oli käynyt siivoamassa asunnon, yllättäen mannet ei tätä itse tehneet. Yleissiivous oli tehty, mutta tupakan haju ei hävinnyt asunnosta, sellainen tunkkainen löyhkä. Lattian muovimatto täynnä reikiä tupakan jäjiltä, suurempia palaneita(?) alueita siellä täällä. Ikkunat kaksiosaiset, tupakan tumppeja täynnä se välitila tuulettaessa. Tämä ei näkynyt kuin ikkunan avattua, joten siivousfirma ei ollut huomannut.Vuoden jälkeen muutimme pois. Edelleen se haju kuvottaa. Sen vuoden aikana kävi ties mitä velkojia ovella, postia tuli mannejen nimellä jatkuvasti. Asunnossa asui 4 naista+lapsi. Oikeasti läjä ihmisiä, myös miehiä. Osa asui parkkipaikalla asuntovaunussa, pyykkitupaa käytti koko suku. Parkkiksella oli jopa puutarhatuolit ja pöytä asuntovaunun edessä mukavuutta lisäämässä.

voi ja pitää maksattaa entisellä asukkaalla. Takuuvuokraa maksetaan juuri näitä tilanteita varten ja isännöitsijä käy katselmoimassa asunnon ja päättää onko entinen asukas oikeutettu saamaan takuuvuokran takaisin vai meneekö se asunnon siivouskuluihin.

Lainaus:

Eikö ne kaupungin vuokraluukutkin ole tapana etukäteen käydä katsomassa ja vasta sitten päättää hyväksyykö asuntotarjouksen? Ei luulis niin paha asuntopula olevan edes pääkaupunkiseudulla

Mutta ei se ole mitään noihin edellisiin kertomuksiin verrattuna.Likaisin asunto on ehdottomasti ollut talo, joka rakensimme. Sitä rakennuspölyn ja -lian määrää ei voi edes kuvitella, ja sitä riitti pitkään senkin jälkeen, että olimme jo tehneet sisäänmuuttosiivoukset.

Asunnossa asui turkkilaismies ja suomalainen nainen. Kämppä oli kamaa täynnä lattiasta kattoon - olivat jo alkaneet pakkauksen, joten kämppä oli täynnä muuttolaatikoitakin jo.Karmea totuus paljastuikin siis vasta, kun olimme muuttamassa. Esim. koko keittiön ja ruokailuhuoneen seinän joka ikinen sentti oli pinttyneessä ruuassa. Ylipäätänsä seinät olivat törkeän paskaiset. Hinkattiin niitä koko suvun voimin monta päivää ja maalattiin. Vessanpönttö oli niin kuvottava, että ei voitu käydä kunnes huoltomies oli tuonut siihen uuden kannen jne...Pelkkä siivous oli monen viikon urakka. Kyllä itketti - en voi ymmärtää, miten joku voi olla noin helvetin sika, ettei edes pönttöä pese muuttaessaan pois.

Eikö ne kaupungin vuokraluukutkin ole tapana etukäteen käydä katsomassa ja vasta sitten päättää hyväksyykö asuntotarjouksen? Ei luulis niin paha asuntopula olevan edes pääkaupunkiseudulla

-jääkaapissa ötököitä

-kaappien perillä hiirenloukkuja joissa hiiren luuranko

-keittiön kaappien päälliset mustanaan hiirten papanoista

-vessan kaapin alla käytettyjen kondomien jemma

-pönttö niin kovassa liassa ettei sitä olis pesemällä saanut puhtaaksi

jne.Sanomattakin selvää että remonttiin meni ja paljon.

Asunnossa oli myös tunkkainen vanhan tupakan haju (joka lähti tapetteja vaihtamalla).

Kylpyhuone oli niin likainen, ettei auttanut muu kuin pistää remonttiin. Nykyisin vanhoista lioista ei näy jälkeäkään ja asunto on remontin jäljiltä kuin uusi.

Keittiö oli täynnä tupakantumppeja ja pulloja. Hirvee.

Ja lattiat auki, siivoamatta jätetty joka nurkka. Käytettyjä kortsuja nurkissa.

Laitoin krapulaiset remppaäijät siivoomaan keittiön ja wc-tilat (jäljiltään?)

ja valitimme HOASille, he olis laittaneet sitten siivoojan viikon parin päästä.

Mutta siivosin itse, saimme vuokranalennusta, eka kuukausi ilmaiseksi.

Oli siel ihan ok asua, kun sen sai siivottua. Myrkkyjä kaupasta, ja hanskat käteen, siitä se lähti.

Muutin asuntoon jossa ennen asui ystäväni.

Meidän asuntoon muuti samana päivänä uusi perhe.Itse siivosin kaiken niin että uusi asukas sanoi että on kuin uuteen muuttaisi.Meillä peinet lapset joille oli hommattu hoitaja ja muuttoporukka valmiina.

meidän piti päästä muuttamaan klo 12,kun meidän asuntoon oltiin tulossa klo 15.aloime kantaa tavaraa ulos kun uuden asunnon tyhjääminen oli ystävälläni kesken.Menin katsomaan mikä kestää..

Kaikki oli täysin kesken veielä klo 15.Asunto oli järkytävän paskainen,huomautin siitä ja "ystäväni " häipyi..hänen miehensä alkoi uhkailla minua ja "siivota" asuntoa...samalla likaisella luutulla oli käynyt läpi kaikki ikkunat,siis vain märällä pyyhkinyt ne hirveän näköiseksi...ei oikeasti tehnyt mitän,uhkaili minua ja miestäni muutamaan kertaan...

pakko oli muuttaa kun omaan jo tuli uudet ja omat kamat pihalla...kun sitten vihdoin päästiin kamoja kantamaan sisään niin kyllä vitutti!

Asunnosta löytyi laatikollinen kaikenmaailman kamaa terveyssiteistä likaisista alushousuista jne lähtien.

Keittiö hirveä m.m. ruokaa lattialla..mitään uuneja yms ei koskaan ollut siivottu.Keittiön listoissa asui monia eri ötököitä,kun jääkaapin vedet oli valuneet sinne,jääkaapinalus hirveä,sitä ei ikinä ollut siivottu,vaikka sinne oli valunut paskaista vettä...tässä vaiheessa voimani loppuivat ja soitin huoltoon että nyt siivooja tänne,en saa vessaa yms puhtaaksi kotiaineilla.

Kolme aikuista oli kuitenkin jo viikonlopun aja siivonnut...

empä ikinä olis uskonut ihmisestä,joka on ollut ystäväsi että tekee tuollasen kuprun!!!!!

Meillä oli sikäli huono homma että muutettiin perjantaina,jolloin huolto oli jo kiinni ja apua sieltä sain siis vasta maanantaina.Tuli kaksi siivoojaa myrkkyineen ja huoltomies m.m. listojen vaihtoon.

Empä enää koskaan muuta jos en näe tyhjää siistiä asuntoa päivänvalossa!!!!

Mutta joskus on tosiaan tilanne että sinne paskan sekaan on muutettava!!

jättää kämpän saastaiseen kuntoon ja vuokranantaja tilaa siivousfirman paikalle entisen asukkaan laskuun.Ja kyllä sen asunnon yleisilmeen näkee, vaikka asunto olisikin täynnä muuttolaatikoita.

Kävin viime keväänä työni puolesta mustalaisperheessä ja voi kauhistus sitä sotkua, sitä tavaran paljoutta, sitä paskaista tilaa.

Sitten taas toiset saattavat olla niin siistejä, ettei ikinä uskoiskaan.

sen tekee talohuolto. Poikkeustapauksissa isännöitsijä voi käydä.Jos asunto olisi paskaläävä kutsuisin isännöitsijän paikalle ja neuvottelisin siivouksesta sekä vuokran alennuksesta ensimmäiseltä kuukaudelta.Uuden vuokralaisen tulee olla aloitteellinen ajamaan asiaansa ei sitä kukaan muu tee. Huoltoyhtiöiden miehet, lue uudelleen MIEHET voi olla sokeita lialle. Yhdeltäkään naiselta ei jäisi saasta huomaamatta jos kävisi katselmuksen tekemässä. Miehet eivät välttämättä kiinnitä huomiota siihen onko kaapin ovet likaiset yms.Espoossa muutettiin kerran paskaiseen asuntoon ja ei katsottu sitä aiemmin koska muuttomatka oli yli 500 km, asiat sovittiin puhelimessa ja kirjeessä tuli vuokrasoppari allekirjoitettavaksi.Otettiin yhteys asunnon vuokraajatahoon ja saatiin remppa mutta olihan se alku hankalaa kun tavaroita ei voinut purkaa yms.Pata-Patalla ja teräsvillalla hankasin keittiökaappien päällykset olivat paksussa rasvansekaisessa tummassa mönjässä, lisäksi asunnossa oli tupakoitu joten voitte arvailla vain sitä hajua. Saatiin vuokrahyvitystä ja se remppa.Asunnossa oli asunut sama porukka 18 vuotta ja ilmeisesti koskaan ei oltu kaappien päällisiä puhdistettu. Osa seinistä maalattiin osa tapetoitiin. Kaikki seinät ja katot oli keltaisenruskeita, kerrassaan yököttäviä.Remontin jälkeen asunto oli siisti ja kaunis.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat