Saastaisin kämppä, johon olet muuttanut?

Vierailija

Millainen on ollut likaisin asunto johon olet muuttanut?

Miten sait kämpän siivottua, vinkkejä?

Oliko/onko asunnossa myöhemmin kiva asua kun se ensinäkemältä oli törkyinen?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

yleensä ole tosi puhtaat kodit?

Ainahan sanotaan että heidän kulttuuriin kuuluu sellainen "ylisiisteys" kodeissa ja sitten kotien ulkopuolella sotketaan ihan miten sattuu. Mustalaisten naapureilta olen kuullut että imuroivat ja luuttuavat ja siivoavat joka päivä.

Vierailija

Siivousfirma oli käynyt siivoamassa asunnon, yllättäen mannet ei tätä itse tehneet. Yleissiivous oli tehty, mutta tupakan haju ei hävinnyt asunnosta, sellainen tunkkainen löyhkä. Lattian muovimatto täynnä reikiä tupakan jäjiltä, suurempia palaneita(?) alueita siellä täällä. Ikkunat kaksiosaiset, tupakan tumppeja täynnä se välitila tuulettaessa. Tämä ei näkynyt kuin ikkunan avattua, joten siivousfirma ei ollut huomannut.Vuoden jälkeen muutimme pois. Edelleen se haju kuvottaa. Sen vuoden aikana kävi ties mitä velkojia ovella, postia tuli mannejen nimellä jatkuvasti. Asunnossa asui 4 naista+lapsi. Oikeasti läjä ihmisiä, myös miehiä. Osa asui parkkipaikalla asuntovaunussa, pyykkitupaa käytti koko suku. Parkkiksella oli jopa puutarhatuolit ja pöytä asuntovaunun edessä mukavuutta lisäämässä.

Vierailija

voi ja pitää maksattaa entisellä asukkaalla. Takuuvuokraa maksetaan juuri näitä tilanteita varten ja isännöitsijä käy katselmoimassa asunnon ja päättää onko entinen asukas oikeutettu saamaan takuuvuokran takaisin vai meneekö se asunnon siivouskuluihin.

Vierailija

Lainaus:

Eikö ne kaupungin vuokraluukutkin ole tapana etukäteen käydä katsomassa ja vasta sitten päättää hyväksyykö asuntotarjouksen? Ei luulis niin paha asuntopula olevan edes pääkaupunkiseudulla

Vierailija

Mutta ei se ole mitään noihin edellisiin kertomuksiin verrattuna.Likaisin asunto on ehdottomasti ollut talo, joka rakensimme. Sitä rakennuspölyn ja -lian määrää ei voi edes kuvitella, ja sitä riitti pitkään senkin jälkeen, että olimme jo tehneet sisäänmuuttosiivoukset.

Vierailija

Asunnossa asui turkkilaismies ja suomalainen nainen. Kämppä oli kamaa täynnä lattiasta kattoon - olivat jo alkaneet pakkauksen, joten kämppä oli täynnä muuttolaatikoitakin jo.Karmea totuus paljastuikin siis vasta, kun olimme muuttamassa. Esim. koko keittiön ja ruokailuhuoneen seinän joka ikinen sentti oli pinttyneessä ruuassa. Ylipäätänsä seinät olivat törkeän paskaiset. Hinkattiin niitä koko suvun voimin monta päivää ja maalattiin. Vessanpönttö oli niin kuvottava, että ei voitu käydä kunnes huoltomies oli tuonut siihen uuden kannen jne...Pelkkä siivous oli monen viikon urakka. Kyllä itketti - en voi ymmärtää, miten joku voi olla noin helvetin sika, ettei edes pönttöä pese muuttaessaan pois.

Vierailija

Eikö ne kaupungin vuokraluukutkin ole tapana etukäteen käydä katsomassa ja vasta sitten päättää hyväksyykö asuntotarjouksen? Ei luulis niin paha asuntopula olevan edes pääkaupunkiseudulla

Vierailija

-jääkaapissa ötököitä

-kaappien perillä hiirenloukkuja joissa hiiren luuranko

-keittiön kaappien päälliset mustanaan hiirten papanoista

-vessan kaapin alla käytettyjen kondomien jemma

-pönttö niin kovassa liassa ettei sitä olis pesemällä saanut puhtaaksi

jne.Sanomattakin selvää että remonttiin meni ja paljon.

Vierailija

Asunnossa oli myös tunkkainen vanhan tupakan haju (joka lähti tapetteja vaihtamalla).

Kylpyhuone oli niin likainen, ettei auttanut muu kuin pistää remonttiin. Nykyisin vanhoista lioista ei näy jälkeäkään ja asunto on remontin jäljiltä kuin uusi.

Vierailija

Keittiö oli täynnä tupakantumppeja ja pulloja. Hirvee.

Ja lattiat auki, siivoamatta jätetty joka nurkka. Käytettyjä kortsuja nurkissa.

Laitoin krapulaiset remppaäijät siivoomaan keittiön ja wc-tilat (jäljiltään?)

ja valitimme HOASille, he olis laittaneet sitten siivoojan viikon parin päästä.

Mutta siivosin itse, saimme vuokranalennusta, eka kuukausi ilmaiseksi.

Oli siel ihan ok asua, kun sen sai siivottua. Myrkkyjä kaupasta, ja hanskat käteen, siitä se lähti.

Vierailija

Muutin asuntoon jossa ennen asui ystäväni.

Meidän asuntoon muuti samana päivänä uusi perhe.Itse siivosin kaiken niin että uusi asukas sanoi että on kuin uuteen muuttaisi.Meillä peinet lapset joille oli hommattu hoitaja ja muuttoporukka valmiina.

meidän piti päästä muuttamaan klo 12,kun meidän asuntoon oltiin tulossa klo 15.aloime kantaa tavaraa ulos kun uuden asunnon tyhjääminen oli ystävälläni kesken.Menin katsomaan mikä kestää..

Kaikki oli täysin kesken veielä klo 15.Asunto oli järkytävän paskainen,huomautin siitä ja "ystäväni " häipyi..hänen miehensä alkoi uhkailla minua ja "siivota" asuntoa...samalla likaisella luutulla oli käynyt läpi kaikki ikkunat,siis vain märällä pyyhkinyt ne hirveän näköiseksi...ei oikeasti tehnyt mitän,uhkaili minua ja miestäni muutamaan kertaan...

pakko oli muuttaa kun omaan jo tuli uudet ja omat kamat pihalla...kun sitten vihdoin päästiin kamoja kantamaan sisään niin kyllä vitutti!

Asunnosta löytyi laatikollinen kaikenmaailman kamaa terveyssiteistä likaisista alushousuista jne lähtien.

Keittiö hirveä m.m. ruokaa lattialla..mitään uuneja yms ei koskaan ollut siivottu.Keittiön listoissa asui monia eri ötököitä,kun jääkaapin vedet oli valuneet sinne,jääkaapinalus hirveä,sitä ei ikinä ollut siivottu,vaikka sinne oli valunut paskaista vettä...tässä vaiheessa voimani loppuivat ja soitin huoltoon että nyt siivooja tänne,en saa vessaa yms puhtaaksi kotiaineilla.

Kolme aikuista oli kuitenkin jo viikonlopun aja siivonnut...

empä ikinä olis uskonut ihmisestä,joka on ollut ystäväsi että tekee tuollasen kuprun!!!!!

Meillä oli sikäli huono homma että muutettiin perjantaina,jolloin huolto oli jo kiinni ja apua sieltä sain siis vasta maanantaina.Tuli kaksi siivoojaa myrkkyineen ja huoltomies m.m. listojen vaihtoon.

Empä enää koskaan muuta jos en näe tyhjää siistiä asuntoa päivänvalossa!!!!

Mutta joskus on tosiaan tilanne että sinne paskan sekaan on muutettava!!

Vierailija

jättää kämpän saastaiseen kuntoon ja vuokranantaja tilaa siivousfirman paikalle entisen asukkaan laskuun.Ja kyllä sen asunnon yleisilmeen näkee, vaikka asunto olisikin täynnä muuttolaatikoita.

Vierailija

Kävin viime keväänä työni puolesta mustalaisperheessä ja voi kauhistus sitä sotkua, sitä tavaran paljoutta, sitä paskaista tilaa.

Sitten taas toiset saattavat olla niin siistejä, ettei ikinä uskoiskaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat