Sano että rakastat -sensutoimaton versio

Vierailija

Kuka on nähnyt sensuroimattoman version ko. sarjasta? On todella roisia menoa, onkohan ne "oikeesti" silleen?Ja toinen mieltäni pohdittanut kysymys on, että kun miesnäyttelijät on noin läheisissä tunnelmissa naisnäyttelijän kanssa kuin tuossakin sarjassa, niin alkaako niillä oikeasti jöpöttää?

Kommentit (8)

Vierailija

kymmeniä ihmisiä.. valoja, ääniä jne. ja kohtaus harvoin saadaan kerralla putkeen. samaa kohtausta kuvataan vaikka 30s ja sitten poikki ja sitten taas sama jne. että jos ei ole erikseen mieltynyt toisten edessä rakasteluun niin uskoisin että todella harvalla on oikea seksi edes mielessä vaikka olisi itse jenna jamesson vastanäyttelijänä. ainakaan ammattitaitoisella näyttelijällä.

ja sen voin vakuuttaa että levottomissa sitä ei oikeasti tehty. se on se kuvakulma nimenomaan ja leikkaukset sekä pienet niksit miten sen saa näyttämään juuri siltä kuin haluaa katsojille luoda kuvan siitä.

Vierailija

ja pettymys olikin suuri kun yleltä tuli joku nössöversio. Luin sarjan kotisivuilta, että eivät oikeasti oleet "silleen" mutta todella vakuuttavaa jälkeä tekivät kyllä.

Vierailija

Mitä tuohon miesnäyttelijöiden jöpöttämiseen tulee. Niin uskoisin että varsinkin nuorilla näyttelijöillä voi pian ollakkin hiukan "ongelmia" tuon suhteen. Vanhemmat osaavat varmaan paremmin erottaa "arjen ja työn". Mene ja tiedä.Mutta ainakin, olikohan levottomissa, taidetaan oikeasti tehdä _sitä_. Jossain nimittäin oli sellainen kuvasarja kun nainen on ratsailla. Sitä kuvataan monesta kuvakulmasta ja pippeliä ei näy missään. On siis vain kaksi vaihtoehtoa, joko miehellä ei ole sitä ollenkaan tai - ehkä vähän järkevämpi selitys - se on sisässä..

Vierailija

Harvoin kenelläkään "jöpöttää", on siinä sellainen lauma ympärillä. Ihmisiä me näyttelijätkin ollaan, ja suurin osa naimisissa, tai ainakin suhteessa. Emme mekään sentään töissä nai ketään. Eroottinen ala on sitten ihan erikseen.

Vierailija

Kun tällaista huhua levitetään tuotantoyhtiöstä, se on varmin tapa saada seksinjanoiset av-mammat seuraamaan sarjaa nenä kiinni ruudussa.

Vierailija

koska sehän alkaa jöpöttää ulkoisesta ärsykkeestä omasta tahdosta riippumatta. Eli vaikka kuinka vanha näyttelijä ajattelisi, että työtähän tässä vain tehdään, niin kyllähän se alkaa jöpöttää kun A. Jolie hytkyttää alastomana itseään miehen sylissä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat