Vierailija

Kannattaako laittaa siihen sulatejuustoa vai tuorejuustoa? Tein viime vuonna, mutta en muista, kumpaako käytin. Kertokaa te viisaammat. Kiitos!

Kommentit (10)

makeiden kakkujen kuorrutukseen! :-DDD



Minä teen porkkanakakulle klementiineistä, pölysokerista ja vanilja-tuorejuustosta kuorrutteen. Tuleee hyvän kirpakan makeaa...

voin sanoa, että ehdottomasti sulatejuustoa. Olympian tavallista, koska kevyestä ei tullut koostumukseltaan hyvä ollenkaan. Tuorejuustosta tulee sellainen täyte joka ei oikein meinaa laisinkaan vähääkään jähmettyä. Eli siis sulatejuustoa, ainakin Olympia on hyväksi havaittu!

No, kerta se on ensimmäinenkin. Luulisi tuon olevan sitkasta tavaraa tuorejuustosta tehtyyn verrattuna.



Lainaus:

Koskaan en ole ohjetta nähnyt jossa laitettaisi tuorejuustoa...

Tällä tulee hyvä kuorrute.

200g olympia sulatejuustoa

50g voita

4dl tomusokeria

vaniljasokeria

Sähkövatkaimella kaikki sekaisin, tulee oikeesti hyvä. ( ohjeesta riittä esim. pellilliseen porkkanapiirakkaa)

Koskaan en ole ohjetta nähnyt jossa laitettaisi tuorejuustoa...

Tällä tulee hyvä kuorrute.

200g olympia sulatejuustoa

50g voita

4dl tomusokeria

vaniljasokeria

Sähkövatkaimella kaikki sekaisin, tulee oikeesti hyvä. ( ohjeesta riittä esim. pellilliseen porkkanapiirakkaa)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat