Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Porkkanakakun kuorrutus.

Vierailija

Kannattaako laittaa siihen sulatejuustoa vai tuorejuustoa? Tein viime vuonna, mutta en muista, kumpaako käytin. Kertokaa te viisaammat. Kiitos!

Kommentit (10)

Vierailija

makeiden kakkujen kuorrutukseen! :-DDD



Minä teen porkkanakakulle klementiineistä, pölysokerista ja vanilja-tuorejuustosta kuorrutteen. Tuleee hyvän kirpakan makeaa...

Vierailija

voin sanoa, että ehdottomasti sulatejuustoa. Olympian tavallista, koska kevyestä ei tullut koostumukseltaan hyvä ollenkaan. Tuorejuustosta tulee sellainen täyte joka ei oikein meinaa laisinkaan vähääkään jähmettyä. Eli siis sulatejuustoa, ainakin Olympia on hyväksi havaittu!

Vierailija

No, kerta se on ensimmäinenkin. Luulisi tuon olevan sitkasta tavaraa tuorejuustosta tehtyyn verrattuna.



Lainaus:

Koskaan en ole ohjetta nähnyt jossa laitettaisi tuorejuustoa...

Tällä tulee hyvä kuorrute.

200g olympia sulatejuustoa

50g voita

4dl tomusokeria

vaniljasokeria

Sähkövatkaimella kaikki sekaisin, tulee oikeesti hyvä. ( ohjeesta riittä esim. pellilliseen porkkanapiirakkaa)

Vierailija

Koskaan en ole ohjetta nähnyt jossa laitettaisi tuorejuustoa...

Tällä tulee hyvä kuorrute.

200g olympia sulatejuustoa

50g voita

4dl tomusokeria

vaniljasokeria

Sähkövatkaimella kaikki sekaisin, tulee oikeesti hyvä. ( ohjeesta riittä esim. pellilliseen porkkanapiirakkaa)

Uusimmat

Suosituimmat