Olenko ainoa, jonka mielestä lapsen kuuluu saada paljon

Vierailija

joululahjoja? Siis leluja, pelejä ja kirjoja. Ankeaa jos saa vain paidan ja luistimet, jotka vanhemman muutenkin kuuluu ostaa.

Kommentit (6)

Siis minustakin lahjoja tulee olla paljon, mutta siinä asiassa olen erimieltä että paketista voi kyllä tulla muutakin kuin leluja ym.! Ja meillä kyllä lapset avaavat innoissaan kaikki ne kymmenet paketit ja kaiken lisäksi ovat oikeasti iloisia myös niistä uusista kurakintaista ja villasukista! Itsekin olen saanut paljon lahjoja (enkä ole mitenkään piloille mennyt) ja haluan että lapseni saavat myös nauttia lahjavuorista. Tietysti jouluun kuuluu myös paljon muutakin kuin vain lahjat!

Enkä minäkään käsitä miksi niitä paljon pitäisi olla.

Vähän kaikkea kivaa on hyvä. En halua opettaa lapselleni että hyvä = paljon tavaraa.

Ja tulevat saamaankin. Tämän lisäksi saavat lahjoja ainoastaan syntymäpäivänään. Osaavat arvostaa lahjoja ja sitä mitä saavat. Meillä tämä toimii oikein loistavasti!

Jos lapsi oppii pienestä pitäen saamaan kauhean paljon, ei kohta mikään tunnu enää miltään eikä hän osaa iloita mistään pienestä.Toki järkeä kannattaa käyttää: paita ja luistimet on minustakin liian vähän, jos lapsi ei kerta saa mistään muualta leluja, pelejä tai kirjoja. Mutta noin 5 lelu-peli-kirja-tyyppistä lahjaa on minusta alle 10-vuotiaalle sopiva määrä (siis yhteensä kaikilta antajilta, kun myös mummit, kummit ja muut sukulaiset lasketaan mukaan).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat