Tyhmä kysymys, mutta miten teen kinkulle kastikkeen?

Vierailija

Muistikuvia on, että kinkun paistolientä ja omenahilloa... ehkä sinappia?? Muuta? Miten ja missä suhteessa ainekset?Kastike ei luultavasti voi olla mikään valmiskastike koska meille ei käy mm vehnä, maito eikä munat. Jos tarvitaan vehnäjauhoja niin ne voinee korvata esim riisijauhoilla, myös kaurakermaa olisi kaapissa jos se auttaisi?Neuvoja?

Kommentit (11)

ei sisällä mitään muuta kuin kinkun paistolientä ja vehnäjauhoja.....Itse nyt ekan kerran aijon korvata vehnäjauhot luont. gluteenittomalla ruskeakastikkeensuurustajalla koska poika allerginen....Jos olen koskaan laittanut mitään sinapeja ja hilloja joukkoon niin pahaa on tullut....Rasvaa en poistaisi ellei kinkku ole tilattu erityisen rasvaisena (kuten meille aina ;) Tavis kinkut on valmiiksi jo niin n rasvattomia....Makua antaa yös se, että kinkkua ei ole paistettu pussissa. Pussikinkusta tuleva liemi ei maistu ollenkaan samalle vaan paljon laimeammalle :)

Kinkun, kalan ja laatikoiden kanssa sopii todella helppo kapris-kermaviilikastike. Purkki kermaviiliä ja purkki pieniä kapriksia sekoitetaan, as simple as that. Se todellakin sopii kaikkeen ja on ihanan raikkaan makuinen. Onko kermaviilille saatavana mitään korvaavaa tuotetta?

Paistoliemi voi olle erittäin, erittäin suolaista. Sitä pitää lantrata muulla nesteellä (esim. se kaurakerma?) niin paljon, että mausta tulee sopiva. Sen takia tarkkoja ainesuhteita ei voi antaa. Omenahillo, sinappi yms ovat mausteita, joita voi laittaa maun mukaan. Lantringiksi käy myös omena- tai appelsiinimehu.

Kuori jäähtyneestä kinkun paistoliemestä rasvakerros pois. Lisää liemeen yksi raastettu hapokas omena, reilu loraus soijaa ja sinappia sekä pari desiä kuohukermaa. Kun seos on kiehuvaa suurusta Maizenalla. On ihan älyttömän hyvää - sukuresepti miehen puolelta :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat