Vierailija

Kulkeeko kukaan työmatkoja kimppakyydilla? Onko teillä okin treffipaikka, josta kuski hakee vai haetaanko jokainen kotoaan? Entä takaisin tulessa, viettekö jokaisen kotiinsa tai lasten päiväkodille vai jätättekä aina johonkin tiettyyn paikkaan?Jaatteko bensat tasan puoliksi vai maksaako kyytiläinen vähemmän, jos esim. ei pääse "ovelta ovelle" kyydissä?Itselläni on pitkä työmatka (50km), enkä haluasisi edes viiden minuutin ylimääräistä lenkkiä matkaan. Otan mielelläni kimppakyytiläisiä, mutta siten, että he tulevat kyytiin ihan matkan varrelta, ei omalta oveltaan. Tällöin voin ottaa vähemmän bensarahaa kyytiläiseltä, jos hän joutuu vähän kävelemääm treffipaikalle. Treffipaikka on kuitenkin kävelymatkan päässä hänen kotoaan.Miten te muut toimitte?

Kommentit (4)

Työmatkakaan ei kyllä ole kuin ~7km, mutta en halua aamulla varsinkaan ketään ämyä kyytiini. Vituttaa muutenkin ihan tarpeeks kaikku urpot liikenteessä. Työpäivän jälkeen myös vituttaa, mutta ei niin paljoa kun on menossa kotia päin..

Itse joskus ajettiin kimpassa kaverin kanssa kouluun, matkan varrelta tuli välillä kyytiin vielä kolmas, joka maksoi meille sitten pienen korvauksen. MUTTA, me kaverin kanssa mentiin vuoropäivinä tai vuoroviikkoina toistemme autoilla, jolloin kumpikaan ei joutunut toiselle makselemaan mitään. Asuttiin vielä naapureina, joten ei tullut lisä/kiertomatkaa.Miehen työmatka on n. 80km ja menee välillä parin työkaverin kanssa kimppakyydillä työvuorojen sattuessa samoin. Heillä on tapaamispaikka, johon kaikki tulevat ja jatkavat vuoropäivinä kunkin autolla töihin. Takaisin palataan treffipaikalle ja kukin jatkaa kotiinsa. Ajovuoro sattuu kohdalle yleensä 2x (max 3x) viikossa, kulkijoiden määrästä riippuen.

kaisaniemenpuistossahan kanssa suomalaiset naiset antavat kimppakyytejä mustille miehille. Valitettavasti nämä suomalaiset rassssisstinaiset menevät sitten itkemään poliisille ja syyttämään kulttuurinrikastuttajia ja kultamunia että ovat muka raiskanneet. Höpölöpö, ovat vaan rasssisteja. Jokaisella (myös somaleilla) on oikeus omaan kulttuuriin ja sen toteuttamiseen..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat