Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinka kenelläkään voi olla oikeutta puuttua toisen rakkauselämään! Minusta tämä on todella törkeää ja voin melkein rivien välistä lukea että tässäkin syypää on - kukapa muu kuin - supisuomalainen RASSSSISTI!!!

http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=140169Taas paha valkoinen mies yrittää nujertaa maailman suvaitsevaisinta ja rauhaarakastavaa uskontoa ja heidän edustajiaan! Kaula poikki niiltä jotka muuta väittävät!http://2.bp.blogspot.com/_UgnxmbviHxI/R1HxRwQbgiI/AAAAAAAACvI/HecuWU33OV...

Kommentit (5)

ero on täysin mahdollinen ja aika yleinenkin ilmiö. Koraanissa kerrotaan avioerosta paljon ja selkeästi.Eikö se ole kristinusko jossa perinteisesti on eroaminen ollut kiellettyä ja mahdotonta (Raamatun mukaan)?

Onneksi Astridin ansiosta saamme suomeenkin mahd. paljon noita muslimeja. Välttyy oikeuslaitoksetkin turhilta pedofili oikeudenkäynneiltä kun siitä tulee uskonnon kautta laillista.

Osana avioliittosopimusta oli ollut että tyttö säilyy koskemattomana kymmenen vuoden ajan avioliiton solmimisesta lähtien, eli 18-vuotiaaksi asti, joten mies ei pääse tyttöön käsiksi.

Tyttö asuu äitinsä kanssa ja elää elämäänsä ihan entiseen tapaan.

Tultuaan murrosikään tytön pitää itse hakea avioeroa. Erohakemus oli hylätty siksi että tyttö ei itse ollut hakenut eroa, vaan hänen äitinsä.Ette tainneet lukea juttua kunnolla tai ymmärtää lukemaanne? Toki tuon tytön isä ja "aviomies" ovat tehneet väärin, ei islamissakaan ketään saisi naittaa ilman hänen suostumustaan tuolla tavalla. Tyttö on kuitenkin turvassa ja hakee todennäköisesti itse eronsa tultuaan murrosikään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat