Vierailija

vuodesta toiseen 24/7 lasten kanssa? Ette käy ilman lapsia missää, ei missään nimessä voi antaa lapsia vaikka mummolaan hoitoon ja isällekkin lapsi jätetään hoitoon?Koskaan kukaan ei kaipaa omaa aikaa miehen kanssa, ei leffoja tms, ei pieniä matkoja yms ja jos nyt sattuu lähtemään miehen kanssa vaikka kylpylään niin siellä ei muuta tehdä kuin ikävöidään lapsia??Unohdetaan itsensä kokonaan ja eletään vain lapsia varten?Onko täällä yhtäkään jotka voi laittaa lapset hyvillä mielin vaikka mummolaan ja olla vain miehen kanssa??

Sivut

Kommentit (21)

Meillä on yhteistä aikaa JOKA ilta klo 20 lähtien, vietämme sen yhdessä öeffoja katsellen tms, emme ole koskaan pitäneet leffateattereista tms.Käymme perheen kesken usein ulkona syömässä, miksi lapsilta pitäisi viedä tämä nautinto, hekin oppivat arvostamaan ja nauttimaan hyvää ruokaa!Matkalle myös perheen kesken, tietysti!Ja me olemme todellakin näin onnellisia, me ehdimme hoitamaan suhdetta JOKA päivä kuten jo mainitsin.

Ohjesääntönähän on, että keskimäärin yö per ikävuosi on ok poissaoloaika, eli myös alle kouluikäiset voivat olla yön erossa vanhemmista.Lainaus:

kyllä se on kylmä tosiasia, että alle koululainen ei kuulu mihinkään yökylään. Vaan kotiin isänsä ja äitinsä kanssa.Sitten voit jättää lapsesi hyvillä mielin yökylään kun hän on itse sinne pyytänyt.

Ei mitään ongelmaa sen kanssa. Ja todellakin rakastan lapsiani, ja miestäni.

Me tykätään myös olla ihan kaksistaankin joskus, käydä viikonloppumatkoilla ja syömässä, leffassa jne. Se tuo niin ihanaa vaihtelua arkeen. Toki teemme näitä samoja juttuja myös lastenkin kanssa, mutta kyllä se parisuhde kaipaa välillä sitä kahdenkeskistä aikaa, ehdottomasti!Sääli että useat naiset tuntevat juuri ap:n kuvailemalla tavalla. Että lapset menevät kaiken muun edelle, jopa parisuhteen :( se on surullista toisaalta..Ihmekös että niin moni mies käy vieraissa, kun vaimo omistautuu vain ja ainoastaan lapsilleen! ;)

kyllä se on kylmä tosiasia, että alle koululainen ei kuulu mihinkään yökylään. Vaan kotiin isänsä ja äitinsä kanssa.Sitten voit jättää lapsesi hyvillä mielin yökylään kun hän on itse sinne pyytänyt.

Tottakai joskus käyn jossain: Tansseissa, leffassa.... Mutta lapset ovat isänsä kanssa kotona sillä aikaa.Mummilla ovat ollet 2h silloin tällöin päivällä nyt kun nuorempikin jo osaa ilmoittaa haluaako sinne vai ei.Eri asia sitten kun lapset ovat koulussa. Sitten pääsevät yökylään jos vain pyytävät päästä.Tositaiseksi kukaan ei ole ilmoittanut haluavansa olla pois kotoa yötä... ;)

Varmasti raskasta. Ei silti tarvisi tuomita niitä, joilla verkosto ja jotka hyödyntävät sitä. Taas tätä samaa, että äidit on toistensa pahimpia arvostelijoita.

Meillä on mieheni kanssa kahdenkeskistä aikaa joka ilta lasten nukkumaanmenon jälkeen. Esim perjantaina meillä on usein tapana syödä oma illallinen vasta lasten nukkumaan menon jälkeen. Silloin laitetaan jotain hyvää ruokaa, josta lapset ei tykkää, katetaan pöytä kauniisti ja laitetaan kynttilät palamaan, juodaan lasi tai kaksi viiniä jne. Lauantai iltaisin pelataan yhdessä jotain peliä tai katsellaan dvd:ltä leffaa.Perheen kesken matkustellaan paljon niin kotimaassa kuin ulkomailla. Käymme konserteissa, teatterissa, ravintolassa ym. Toki ne valitaan niin, että sopivat myös lapsilla. Lapsemme nauttivat näistä kaikista ja me nautimme kun voimme tehdä näitä asioita yhdessä lastemme kanssa.Silloin tällöin (=harvoin), kun minun pitää päästä "tuulettumaan" ilman lapsia teen sen jonkun ystäväni kanssa ja mieheni huolehtii lapsista.Tämä sopii meille ja parisuhteemme voi hyvin.

edes kelvollinen äiti (luettuani tuota " lähdettekö yksi matkalle" ketjua). Siinä joku sanoi, että jos haluaisi matkustaa ilman lapsia, niin olisi jättänyt ne tekemättä :-/ Onko maailma tosiaan jonkun mielestä niin musta-valkoinen? Ymmärrän, että lapsista pidetään huolta, mutta onko suurikin synti myöntää haluavansa joskus muutaman päivän, tai peräti viikon loman joko yksin tai kumppaninsa kanssa kahden? Tekeekö tällainen halu minusta kylmän ja tunteettoman ihmisen, joka ei muuta ajattele kuin omaa napaansa?

Lapseni on ollut alle kouluikäisenä tasan maksimi vuorokauden TUTUN ja TURVALLISEN mummunsa luona yötä. Nyt kouluikäisenä silloin tällöin kaverillaan. Ollessani itse muutaman päivän lomamatkalla, on lapsi ollut isällään. Ajoin takaa sitä, että lapsi voi jäädä hoitoon, kunhan hoitoaika on ikään nähden riittävän pitkä/lyhyt ja paikka turvallinen.10

ainakin vien lapsen silloin tällöin mielelläni mummolaan yökylään, todellakin tarvitsen omaa/laatuaikaa miehen kanssa. parin viikon lomareissulle en pystyisi, mutta viikon kyllä. vanhemmat todella tarvitsee sitä omaakin aikaa välillä ja ihan sama minulle mitä kukakin tuumaa kun lapsi välillä yökylään innosta hyppien menee :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat