Jos ope kiusaa lasta kerhossa, päiväkodissa tai koulussa- mitä voi tehdä?

Vierailija

.

Kommentit (9)

miten itse toimisin: ensin yhteyttä opeen ja tiukkasanainen keskustelu. Sen jälkeen ilmoitus open esimiehelle. Ja varmistaisin vielä, että asia on otettu vakavasti. Luultavimmin myös vaatisin anteeksipyynnön opelta lapselle.

Lasta _ei_ haukuta, ei varsinkaan niin, että haukkuja on lapselle auktoriteetti.t. ope

Jospa lasten käytös on ollut hirveää ja ohjaaja on menettänyt malttinsa. Vaikka aikuinen (siis äiti ja isäkään) eivät saisi koskaan menettää malttiiaan, niin joskus niin tapahtuu siltikin. Yritä päästä juttusille ohjaajan kanssa ja kysy asiasta.

se on, jos noin vain jätät lapsen hänen armoilleen, kun keskustelu on ehkä hankalaa tai ei sinua huvita.Tai voithan tietysti ottaa yhteyttä esimieheenkin, mutta kuulostaa kyllä aika vaikealta jonkun yhden sanan perusteella ruveta asiaa sitä kautta selvittämään, jos siis tuo oli ainoa tilanne, joka sinua huolettaa.

ohjaaja kenties on epäpäteväkin, keskustelut eivät ole auttaneet.Jos on mahdollista vaihtaa kerhoa, tehkää ilman muuta niin. Ja tietysti tässä yhteydessä ohjaajan esimiehelle kannattaa selvittää asiaa juurta jaksain, mutta jos lapsi voi mennä toiseen kerhoon, tottakai kannattaa vaihtaa, tuskin tilanne kissan pöydälle nostamisen jälkeen ainakaan paranee.Tunnen etäisesti muutamia ip-kerhon ohjaajia. Siihen ammattiin ei kyllä kukaan kutsumuksenaan päädy, taitaa olla niin, että sitä tehdään se hetki, kun muutakaan ei ole tarjolla. Eli ei mitään koulutettua tai pätevää tai edes soveltuvaa väkeä todellakaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat