Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kenelläkään autokäyttöön DVD-juttua? Käykö yksi kahdellle lapselle, näkyykö TV???

Vierailija

Olemme lähdössä reissuun, joten kannattaisiko hankkia tämmöinen DVD-systeemi sutomstkoillle. Lapsett 8 ja 6 v,

Kommentit (9)

Täällä oli joku pvä sitten juttua kuinka ne on vaarallisia kolarissa... no meillä on sellainen silti ja kiinnitettynä etusituimen päänojaan.Yhdesä näytöstä näkyy vaan oikeastaan sille joka istuu sillä paikalla,koska ei ne ruudut isoja ole,et 2-näyttöinen ois teulle varmaan fiksu?Ja tv ei taida näkyä,on kai sellaisiakin laitteita mutta ovat varmaan sit kalliimpia,meillä on "vaan" dvd-soitin jolla voi kuunnella myös musiikkia ja jossa on sekä ulkoinen äänenlähde (kaiutin),että mahdollisuus kuulokkeille. On olemassa myös vain kuulokkeellisia.Jotkut soittimet eivät myöskään toista "poltettuja" dvd/cd levyjää eivätkö tue kaikkia eurooppalaisia dvd:itä joten kannattaa ottaa selvää!!

eli siinä näkyy vaan ldvd-leffat. Ei näy televisio.Kyllä yhdestäkin katsoo kaksi lasta. Helpompaa on kuitenkin jos ostaa sellaisen jossa on kaki näyttöä. Tällöin molemmilla lapsilla on oma näyttö edessään (kiinnitettynä edessä olevan penkin niskatukeen). Toisessa on itse soitin jossa on levy sisällä joka soittaa molemmille samaa elokuvaa.Suosittelen. Meillä on ollut jo pari vuotta kannettva dvd ja on tosi monikäyttöinen reissussa.

Onko kenelläkään kannettavaa dvd- soitinta? Voiko kaksi lasta katsoa sitä samaan aikaan? Näkyykö siitä myös tv- kanavat?Olemme lähdössä reissuun ja haluaisin tietääm, että kannattaako tälläinen laite hankkia autonmatkoille. Lapset 6 ja 8 vuotiaita.Terveisin, kakkonen

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat