Pitääkö minun vielä huomenna mennä ostamaan sukulaislapselle uusi lahja?

Vierailija

Olen jo aikoja sitten ostanut sukulaislapselle yhden legolaatikon (joku hirviöukko tms). Nyt kun oma lapseni näki tuon lahjan niin hän sanoi, että sillä lapsella onkin jo tuollainen lego.

Pitääkö minun nyt huomenna vielä mennä ostamaan lapselle uusi lahja. Rahatilanne aika minimissä, mutta kyllä jotain halpaa saisin vielä ostettua.

Vai annanko ihan pokkana nuo ostamani legot?

Meillä ei ole ketään muuta kelle voisin antaa sitten jo nuo ostamani legot.Ja ihan sivuhuomautuksena mainitsen, että tuolta perheeltä on tullut meidän lapselle peräkkäisinä jouluina täysin sama lahja. Tosin aika kallis työkone-auto.Sukulaislapsi on 8v,

Kommentit (6)

legothan ovat juuri siitäkin hyviä, että ei haittaa, vaikka olisi samanlaisia, kun lapsi kuitenkin voi niistä rakentaa mielensä/mielikuvituksensa mukaan vaikka mitä muutakin...

Ei kukaan voi tietää, mitä kaikkea 8-vuotiailla sukulaislapsilla on entuudestaan. Jos kerran olet ostanut legot jo ajat sitten, niin niitä tuskin voi vaihtaakaan. He voivat sitten antaa legot eteenpäin lahjaksi. Näin minä ainakin teen jos lapset saavat jotain ennestään olevaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat