Oletteko työssäkäyvät jaksaneet käyttää lapsianne noissa ma-pe olevissa uimakouluissa?

Vierailija

Täällä lähellä on kaksi uimakoulua ja molemmissa jatkuvasti pyörii ma-pe -iltaisin olevia uimakouluja! Kestävät kaksi viikkoa ja jokainen arki-ilta siis tänä aikana on uimakoulua!Aika rankkaa tulee varmaan sekä itselle että lapsille (sekä uimakoululaiselle että nuoremmalle joka täytyy raijata mukana)

Kommentit (6)

Uimakoulu on klo16:30-17:30 ja minä ehdin kotiin hädin tuskin viideksi ja mies kuudeksi. Eikä auta mennä tuntia tai kahta aiemmin kun puhelin soi sitten taukoamatta sen klo16-17.

Uimakoulumaksua vastaan päiväkoti vie ryhmän uimakouluun. Meillä oli ryhmä jaettu kahtia, eli uimakoulua oli joka toinen tarhapäivä yhteensä kahdeksan kertaa ja sen lisäksi maksuun sisältyi kaksi omatoimista uimahallikertaa yhdelle huoltajalle ja lapselle. Lasten osallistumisprosentti on noin 90.Todella helppoa perheille, vähän harmittaa ettei kaikki lapset pääse osallistumaan, kun vanhemmat priorisoivat rahankäyttönsä. Toimeentulotukiasiakkaille sossu siis maksaa osallistumisen, mutta entä ne muut 'köyhät' lapset.

Ne on minusta tosi tehokkaita. 2 viikkoa jaksaa, sehän on sitten ohi ja tuona aikana voi syödä vaikka valmisruokia/hakea jotain/kokata etukäteen.Meidän hallilla pystyi vanhempi menemään myös uimaan sillä aikaa pienemmän kanssa.

Pienemmälle oli kyllä tylsä juttu, mutta siitä oli yksinkertaisesti selvittävä.

Meillä lapsilla on säännöllisiäkin harrastuksia, ja nämä jäisi väliin uimakoulun aikana. Siksipä ovat olleet lauantaisin olevassa uimakoulussa. Se tosin on yli puolet kalliimpi ja vähemmän tunteja kuin noissa tehokouluissa.

minä en osaa opettaa lapsiani uimaan, mutta haluan heidän oppivan sen taidon. Parin viikon rutistus on pieni hinta uimataidosta.mutta myönnettäköön, että rankkoja ja pinnaa kiristäviä rutistuksia ne viikot ovat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat