Ohhoh, mitä sievistelevää soopaa Iltalehti kirjoittaa Anne Pohtamosta!

Vierailija

"16-vuotiaana hän tapasi komean Arton, josta myöhemmin tuli hänen elämänsä mies ja lastensa isä. Ensimmäinen kihlaus tosin purkautui, kun Anne valittiin Miss Universumiksi ja alkoi luoda uraa New Yorkissa.Toinen rakastuminen viisi myöhemmin johti avioliittoon. Siinä välissä Anne ehti tehdä viisi vuotta menestyksekästä uraa mallina maailmalla. Omien sanojensa mukaan hän kävi New Yorkissa aikuistumisen pikakurssin."Lehti siis "unohtaa" kokonaan mainita, että kihlauksen purkautuminen johtui siitä, että Anne tapasi nykissä seurapiirihurmuri Jaques De la Fontainin (vai mikä se nyt oli?) ja jätti kylmästi suomalaisen poikaystävänsä kuin nallin kalliolle. Tästä tapauksesta mm. Juice teki kappaleen "Anne ja Jaques".

Kommentit (6)

Kyllä hän osaa asettaa ehdot haastatteluun suostumiselle. Ei siinä jää toimittajalle mitään muuta vaihtoehtoa kuin kirjoittaa tasan niin kuin rouva tahtoo. Muuten jää juttu tekemättä. Ja jos pomo sanoo että juttu tehdään niin tehtävähän se on. Työnantajalla on direktio-oikeus.

Mua muutenkin ärsyttää tietyllä tavalla (en menetä yöunia), että Annen elämä kirjoitetaan lehdissä yleensä aina niin auvoiseksi. On unohdettu Annen lapsien kolttoset, rattijuopumukset ja huumeiden käytöt.

Ihan kuin sen naisen elämä olisi pelkkää onnea, rikkautta, kauneutta ja uskoa. Aika helvetin tylsää elämää siis..jos on ihan täydellistä.

Anne Pohtamo kehui, miten tasapainoisia lapsia uskovassa kodissa kasvaa. NNiin vain se murrosikä tuli heidänkin lapsilleen, kaikkine lieveilmiöineen..

Eikö muuten se Jacques ollut jotenkin sekaantunut New Yorkin mafiaporukoihin, muistan että "katosi" salaperäisesti muutama vuosi sitten.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat