Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä avuksi? 5-v. poika kiusaa kissaa jatkuvasti :(

Vierailija

Meillä on ollut kissa jo puolisen vuotta, mutta meidän poikamme ei osaa olla kiusaamatta kisua... Repii hännästä ja muutenkin härnää heti ku silmä välttää. Ajattelin alkuun että oppii kyllä ajan kanssa, muta eipäs sitten näytäkään näin käyvän... Nyt uusin villitys on, että poika herää keskellä yötä ja hakee kissan huoneeseensa jossa sitten kiusaa sitä salaa. Muutamana yönä nyt tähän ollaan herätty, ja jäähyillä ja puheella yritetty saada muksu kuriin, mutta ei... Kissaan ei ainakaan toistaiseksi ole sattunut pahemmin, vain pari kertaa maukaissut. Lähinnä' juoksee karkuun poikaa ja poika sitten kovasti nauraa ku saa kissaan vauhtia. En todella haluaisi luopua lemmikistä tämän vuoksi, pakkohan se lapsi on saada tajuamaan ettei näin voi toimia! Mutta miten? Voi surku tätä tilannetta... :(

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Saa kisu edes yöllä olla rauhassa.Sähköpanta tenavalle olis hyvä lahja...aina kun tekee pahaa niin painat nappulaa. Eiköhän tenava usko.

Vierailija

Eikös se ole psykopaateille ythteistä, että ovat lapsena kiusanneet eläimiä?Lapsellasi on joku piuha päästä irti.Tutkituta kunnolla mikä diagnoosi on kyseessä.

Vierailija

Diagnoosina on kylläkin ainoastaan kehitysviivästymä, on nyt noin 3-vuotiaan tasolla. Mutta ei se mun mielestä selitä tätä ollenkaan...-ap-

Vierailija

mikäli kasvatuksella en sais asiaa kuriin, niin kissalle uusi koti. kuulostaa todella karmeelta, että yölläkin kissa etsitään kiusattavksi.

sinun vikasi on se, että sallit tämän kiusaamisen. kissasta on luovuttava, koska poikaasi et ilmeisesti saa lopettamaan kiusaamista.

jotain pahempaakin saattaa tapahtua.

ymmärräthän, että tilanne on ratkaistava johonkin suuntaan.

Vierailija

Poika kyllä siis tykkää kisusta kovasti, mutta ei vaan osaa sen kanssa olla niinkuin pitäisi... Kissan poisantamisesta ollaan toki jo poitsulle puhuttu, mutta ei tunnu ihan sisäistävän tämän merkitystä..? Poika tuntuu omasta mielestään vain leikkivän kissan kanssa eikä millään ymmärrä ettei sillä kissalla ole kovinkaan hauskaa...

Vierailija

Tai sitten lapsellasi on jokin piuha tosi pahasti.

Jos asia on todella noin kuin kerrot, olisi sinun syytä ottaa melkoisen järeät keinot käyttöön. Normaali viisivuotias ymmärtää jo kyllä, miten eläimiä tulee kohdella.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat