Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

käyttekö seurakunnan perhekerhoissa?

mitä miltä olette niistä? jossain päin suomea vissiin haettava niihin, kaikki ei siis pääse. meillä onneksi kaikki saa mennä!

Kommentit (6)

Tykätään ihan hulluna! Pojalla on paljon ikäistään seuraa ja itse saa jutella muiden äitien kanssa. Oikeen odotan aina kerhoa. Miehenikin sanoi etten nykyään puhu muusta kuin kerhosta... :)

Et ole uskonnollinen, etkö käy ollenkaan kirkonmenoissa? Kiekkovuoden mukaiset menot jo auttavat asiaan, kannattaisi osalistua, etenkin jouluaikaan. Lisäksi, kun lapsi tulee kolmen vuoden ikään, kannattaa olla mukana seurakunnan kerhoissa, siellä lapsi voi tutustua ja ehkä itsekin omaan kotikirkkoon tarkemmin, eli tutustu lapsen kanssa kotikirkkoon viidellä aistilla, haista, tunne, maista, näe, kuule, lapsi oppii ja itsekin paljon, leikin varjolla.

ja tykännyt kovasti! Menee yksi päivä viikosta ihan hujahtamalla kun aamupäivä menee kerhoillessa. Tyttökin (1v 2kk) tykkää kun on erilaiset lelut kuin kotona ja muutenkin nauttii "hälinästä" ympärillä. Isompien lasten vierellä oikein skarppaa ja on olevinaan isompi itsekin.;)En ole mitenkään uskonnollinen, joskus on vähän kiusaantunut olo kun meidän kerhossa on aina alussa joku pieni "hartaus" (n.5 min). Mutta se on pieni paha kun muuten puolitoistatuntinen sujuu rennoissa merkeissä muiden äitien kanssa jutustellessa ja lasten touhuja seuraillessa.Kävin kokeilemassa myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilan mutta se oli suuri pettymys. Seurakunnan kerhossa on oikeat vetäjät (vaikka suurin osa ajasta onkin vapaata leikkiä niin sillä on merkitys!) ja aina lämmin, vastaanottava tunnelma kun taas MLL:n kahvilaa pyörittävät tavalliset kotiäidit, joita ei ainakaan meidän tapauksessa kiinnostanut esitellä itseään tai tilojaan saatikka toivottaa tervetulleeksi tai muutenkaan noteerata ensikertalaisia. Siihen yhteen kertaan se sitten jäikin.Kyllä nuo kerhot on mun mielestäni ainakin kotiäidin piristys!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat