Kuinka moni ajattelee lapsensa opettajasta, että tämä on HUONO OPETTAJA?

Vierailija

.

Kommentit (5)

Mä en ainakaan. Mun pojalla on upea kokenut ja pätevä opettaja. Viime vuonna oli upea opettaja myös - hän oli nuori lto + lo. Molemmat kertakaikkisen hyviä. Ei voi muuta sanoa kuin että toivottavasti tuuri jatkuu koko ala-asteen läpi, että poika saa pätevät opettajat.

hän "huono" on. Hän on varmasti ihan pätevä, mutta vaan niiiin konservatiivinen. Hän on varmsti hyvä opettaja sille kiltille lapselle. Mutta hänellä on ongelmia saada luokan aktiiviset pojat kuriin ja sanoisin, että tämä tekee hänestä hieman pätevän. Kun luontainen auktriteetti puuttuu, niin joku siinä kärsii. Etenkin ne kitlit.

Lapsen opettajalla ei näyttäisi olevan juurikaan pedagogista näkemystä, ei hermoja ja joustavuutta työhön, eikä oikein opettamiseen vaadittavia perustavanlaatuisia tietotaitoja. Hänen tiedotteensa ja sähköpostinsa esim. pursuavat oikeinkirjoitusvirheitä, ja muutamastakin lapsen opetusmonisteesta/tehtävästä olemme löytäneet aika räikeitä tietovirheitä.Asiaa pahentaa se, että lapsellamme on käytöshäiriöitä koulussa (taustalla monenlaista, jota en tässä jaksa avata). Tämä on asia, jota emme suinkaan väheksy, vaan teemme kaikkemme tilanteen parantamiseksi. Opettajaa vain emme saa toteuttamaan toivomaamme - tai edes yhdessä sovittua - yhteistyötä ja on selkeää, että lapsemme on joutunut silmätikuksi ja ERITTÄIN negatiivisen suhtautumisen kohteeksi opettajan puolelta.Lapsen kavereiden vanhemmiltakin olemme kuulleet valituksia opettajasta, joten tunne hänen epäpätevyydestään tuskin on vain meidän subjektiivinen kokemuksemme.

Kuopuksella huonompi tsäkä. Poika nyt kuudennella ja mentäiskö jo 15. omassa opettajassa. Pisin oli tokaluokan maikka joka oli koko lukukauden.En sanoisi että huonoja itsessään mutta se jatkuva vaihtuvuus on vaikuttanut todella paljon koko alakoulun ajan. Siis sijaisen sijaisen sijaisia. Vakkariopettaja palaa aina virkaansa kesälomaksi ja nuorilla, ihan hyvilläkin opettajilla on kokoajan haku päällä pysyvimpiin paikkoihin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat