Ihan oikein, mitä tuota edes miettimään.

Vierailija

Saksassa pohditaan, pitäisikö tupaten täynnä olevista joulukirkoista varata penkkejä kirkollisveron maksajille. Monien mielestä on sietämätöntä, että vakituisesti kirkossa käyvä väki joutuu seisomaan, kun vain jouluna paikalle vaivautuvat vievät paikat.Närkästyksensä asiasta ilmaisivat useat kristillisdemokraattien (CDU) ja vapaiden demokraattien (FDP) poliitikot Bild-lehdelle.- Kannatan sitä, että jouluaattona kirkkoon pääsivät vain ne, jotka maksavat kirkollisveronsa, selvitti kristillisdemokraattien Thomas Volk. Vapaiden demokraattien Martin Lindner esitti, että kirkkoon kuuluvat saisivat liput, jotka oikeuttaisivat parhaisiin paikkoihin.Berliinissä kirkossakävijöiden määrä on jouluaattona viisitoistakertainen tavalliseen sunnuntaihin verrattuna. Berliinin katedraalissa puhkesi kaksi joulua sitten jopa kahakoita vapaista paikoista. Viime vuonna kirkko jakoi jäsenilleen lippuja joulukirkkoon, ja näin aiotaan tehdä myös tänä vuonna.Joidenkin mielestä varatut kirkonpenkit antavat väärän viestinSTT

Kommentit (4)

... ja mellakoita kirkon vapaista paikoista? Missä on suvaitsevaisuus, toisen kunnioittaminen ja muut jutut mitä siellä viikottain puhutaan. Ei ole nekään vakikävijät sitten mitään vuoden varrella oppineet.

pitäisi toivottaa tervetulleeksi kaikki jotka kirkon helmaan takaisin haluavat, eikös se ollut raamatunkin perussanoma? kuinkas se nyt olikaan se sisäpiiri tässäkin kerhossa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat